Pocophone F1 çok yakında HD video oynatabilecek!

Pocophone F1

Uygun fiyatına rağmen üst düzey performans sunan Pocophone F1, maalesef ki HD video oynatamıyordu. Netflix ve Amazon Prime gibi uygulamalardan yoksun olan Pocophone F1, çok yakında HD video oynatabilecek.

Türkiye’de kampanyalar ile 2.500 TL civarında satın alınabilen Pocophone F1, bu uygun fiyatına rağmen sunduğu donanım ile çok dikkat çekiyor. Telefonun kalbinde Snapdragon 845 yonga seti ve 6 GB RAM yer alıyor. Ancak 20 Megapiksel ön ve 12 Megapiksel + 5 Megapiksel çözünürlüğünde çift kamera kurulumu ile gelen telefonda büyük bir eksik bulunuyordu.

Pocophone F1 Widevine L1 DRM desteğine kavuşuyor

Netflix, Hulu ve Amazon Prime gibi video servisleri lisanslı içerikleri oynatabilmek için Widevine L1 DRM desteğine ihtiyaç duyuyor. Ancak Pocophone’da Widevine L1 DRM özelliği maalesef ki yer almıyordu. Bu yüzden Pocophone sahipleri DRM ile korunan HD videoları oynatamıyordu.

Xiaomi Mi 9 stokları 53 saniyede tükendi!

Ancak bugün Pocophone Hindistan Genel Müdürü, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile Widevine L1 DRM desteğinin testlerine başlandığını açıkladı. Widevine L1 DRM desteği söylenene göre çok yakında Pocophone’a gelecek ve telefon artık HD içerikleri yasal olarak oynatabilecek.

Pocophone F1