Redmi K20 performans testinde ortaya çıktı

redmi k20

Xiaomi’nin önümüzdeki günlerde resmiyete kavuşacak olan yeni modeli Redmi K20, AnTuTu’da ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan Xiaomi, önümüzdeki günlerde üst segmente hitap eden uygun fiyatlı yeni bir model daha tanıtacak. Kimilerine göre bu model Redmi K20 ismini taşırken, bazı kesimler ise bu modelin Pocophone F2 ismiyle karşımıza çıkacağını düşünüyor.

Sonuç olarak ismi ne olursa olsun, Çinli üreticinin oldukça uygun fiyatlı bir üst segment modeli tanıtacağını biliyoruz.

Redmi K20 AnTuTu’yu ağlattı!

İşte bu model geçtiğimiz gün performans testinde ortaya çıktı. AnTuTu’da Demon King yani Şeytan Kral kod ismiyle ortaya çıkan yeni Xiaomi modeli 458.754 puan almayı başardı. Bu puanın oldukça yüksek olduğunu belirtmemiz gerekiyor.

Şimdiye kadar sızdırılan bilgiler doğrultusunda yeni Xiaomi modelinin Snapdragon 855 yonga seti ile geleceğini biliyoruz. Ayrıca telefonun 6.39 inçlik FHD+ çözünürlükte AMOLED panele sahip olduğuna dair de güçlü iddialar mevcut.

Kamera tarafında ise 48MP’lik ana kameraya 16 MP’lik telefoto sensörün ve 8 MP’lik ultra geniş açılı kameranın eşlik ettiğini belirtelim.

4000 mAh kapasiteye sahip ortalamanın üzerinde bir bataryadan beslenecek olan üst segment modelin önümüzdeki günlerde tanıtılması bekleniyor. Asıl merak edilen detay ise Xiaomi’nin bu modelini hangi fiyat aralığında tutacağı. Bekleyip göreceğiz.

Zenfone 6 tanıtıldı! İşte özellikleri!