Game of Thrones Oyunundan Beklenen Fragman Geldi

Game of Thrones oyunu

Çok yakında oyunseverlerle buluşacak olan mobil Game of Thrones oyunu Game of Thrones: Legends’tan beklenen fragman geldi.

Tüm zamanların en sevilen dizileri arasında yer alan Game of Thrones 2019 yılında ekranlara veda etmiş olsa da bugün hala en popüler serilerden biri olmaya devam ediyor. Bu yüzden Game of Thrones ile bağlantılı işlerin sayısı da hızla artıyor. Bu evrende geçen yeni işlerden biri de çok yakında çıkacak mobil Game of Thrones oyunu olacak. Game of Thrones: Legends adını taşıyan oyunun çıkışının yaklaşmasıyla birlikte, oyundan ilk fragman yayınlandı.

Mobil cihazlarda oynanacak bir RPG-puzzle oyunu olan Game of Thrones: Legends, Zynga Inc. tarafından geliştirildi. Mobil oyun tarafında faaliyet gösteren en önemli şirketlerden biri olan Zynga Inc., daha önce Star Wars: Hunters gibi yapımlara da imza atmıştı. Yani popüler serilerle bağlantılı oyunlar geliştirmeye son derece aşina bir şirket.

Game of Thrones Legends

İlk olarak geçtiğimiz yılın ağustos ayında duyurulan Game of Thrones oyunu, daha önce sınırlı bir kapasitede oyunculara açılmıştı. Ancak oyun çok yakında çok daha geniş bir kitleye ulaşacak. Zynga, Game of Thrones: Legends’ın 25 Temmuz 2024’te tüm dünyada oyunseverlere sunulacağını duyurdu.

Oyundan yayınlanan ilk fragman Jon Snow, Rhaenyra Targaryen, Arya Stark, Daenerys Targaryen, Night King gibi Game of Thrones ve House of the Dragon’dan tanıdığımız popüler karakterlerin oyunda yer alacağını gösteriyor.

Yeni Nesil Xbox Geliyor; Microsoft Resmen Duyurdu