Poco F5 Pro özellikleri belli oldu

Poco X4 GT 2

Xiaomi’nin alt markası olarak hizmet veren POCO’nun F5 Pro modeline dair donanımsal detaylar ortaya çıktı.

Poco F5 Pro özellikleri belli oldu. Xiaomi’nin alt markası POCO, yeni akıllı telefonu F5 Pro’yu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirket henüz resmi bir duyuru yapmamış olsa da, internet sızıntıları, cihazın Çin’de Aralık ayında piyasaya sürülen Redmi K60’ın yeniden markalanmış bir versiyonu olacağını gösteriyor. Yeni sızan bir Geekbench listelemesi de bu iddiayı doğrular nitelikte.

POCO X3

Geekbench testinde telefonun gücünü Snapdragon 8 Gen 1 işlemciden aldığı görülüyor. Bu işlemci ayrıca Redmi K60’ın da gücünü sağlamakta. Ayrıca test edilen cihazın 12GB RAM’e sahip olduğu da listelemede belirtiliyor. Redmi K60’ın en yüksek versiyonu ise 16GB/512GB bellek kombinasyonuna sahip.

Poco C55

Poco F5 Pro özellikleri belli oldu

Geekbench ayrıca 23013PC75G model numarasını da doğruluyor ve lansmana yakın olduğumuzu gösteriyor. POCO F5 Pro’nun diğer özellikleri hakkında ise henüz çok fazla bilgi bulunmuyor. Ancak Redmi K60’ın özellikleri göz önüne alındığında, cihazın 6.67 inç Full HD+ ekran, 120Hz yenileme hızı, 64MP ana kamera ve 4.500 mAh batarya gibi özelliklere sahip olması bekleniyor. Ayrıca cihazın, üst düzey bir fiyat performans modeli olması da beklentiler dahilinde.

Poco C50

POCO F5 Pro’nun ne zaman piyasaya sürüleceği hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Ancak, cihazın Çin’de Redmi K60 olarak piyasaya sürülmesinin ardından kısa bir süre içinde uluslararası pazarda da satışa sunulması bekleniyor.

WhatsApp önemli yeniliği ile dikkat çekiyor