Realme 11 serisi özellikleri ile baş döndürüyor!

Realme 10 Pro

Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Realme, yeni serisi ile tüm dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Realme 11 serisi özellikleri ile baş döndürüyor! Realme 11 serisinin önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi beklenirken, sızıntı kaynağı Ice Universe Weibo’da Realme 11 serisinin tasarımına dair bir görüntü paylaştı. Görüntüde hangi Realme 11 modelinin olduğuna dair kesin bir bilgi olmasa da 11 Pro ve 11 Pro+ modellerinin benzer tasarıma sahip olacağı düşünülüyor.

Realme 10 Pro 2

Görüntüdeki Realme 11 Pro+, yeşil bir suni deri arka yüzeye sahip ve büyük bir dairesel kamera taşıyor. 11 Pro+ modelinde 200 MP ana sensör yer alması beklenirken cihazda büyük olasılıkla Samsung’un ISOCELL HP3 sensörü kullanılıyor olacak. Realme 11 Pro’nun ise 108 MP ana kamera birimine sahip olacağı söylentiler arasında yer alıyor.

Realme 10 Pro 2 1

Realme 11 serisi özellikleri ile baş döndürüyor!

Her iki telefonda da 120 Hz tazeleme hızı sunabilen 6,7 inç eğimli OLED ekranlar ye alacak. 5.000 mAh bataryaya ev sahipliği yapacak olan cihazlardan Pro model 67W, Pro+ olan versiyon ise 100W hızlı şarjı destekleyecek. Ayrıca Realme 11 Pro serisinin gücünü yeni nesil MediaTek Dimensity 7000 yonga setinden alacağını vurgulamakta da fayda var.

realme 11

Ortaya çıkan diğer haberler Realme 11 5G modelinin de geleceğini müjdelerken, cihaz hakkında henüz herhangi bir detay bulunmuyor. Realme, son zamanlarda yüksek performanslı ve uygun fiyatlı cihazlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Realme 11 serisi de benzer şekilde, beklenen özellikleriyle oldukça ilgi çekiyor ve kullanıcılar tarafından merakla bekleniyor. Realme 11 serisi özellikleri ile baş döndürüyor!

Samsung Galaxy A24’ün tüm özellikleri sızdı