WhatsApp önemli yeniliği ile dikkat çekiyor

WhatsApp güncellemesi uygulamayı tamamen değiştirdi

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan WhatsApp, uzun süredir talep edilen bir özelliği daha bünyesine dahil etti.

WhatsApp önemli yeniliği ile dikkat çekiyor. WhatsApp, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için yeni özelliklerle ilerliyor. Android kullanıcılarına sunulan son özellik, iletildiği zaman her alıcıya ayrı ayrı açıklama yapmak yerine, iletinin açıklamasını özelleştirebilme imkanı sunuyor. Bu özellik, iletinin amaçlarını anlatmaya yardımcı olacak ve her alıcının mesajda bulunan dosya hakkında anlaması gerekenleri tekrar tekrar söylemek zorunda kalmadan açıklama yapabilecekleri anlamına geliyor.

WhatsApp grup yöneticileri yeni bir yetki alıyor

Özelleştirilmiş açıklama özelliği, dosya alt yazılarıyla benzer şekilde çalışır. Kullanıcılar, WhatsApp’ın otomatik olarak oluşturduğu açıklamayı kaldırıp kendi açıklamalarını ekleyebilirler. Alıcı, dosya ile birlikte ayrı bir mesaj olarak açıklamayı alacak ve böylece iletinin niyeti hakkında anlayış kazanacaklar. Bu özellik, en son WhatsApp beta v2.23.8.22’yi kuran kullanıcılar için varsayılan olarak etkinleştirilecek ve her alıcıya şeyleri tekrar etmek zorunda kalmamanın aynı amacını taşıyacak.

WhatsApp gruplar için yeni özelliğini duyurdu

WhatsApp önemli yeniliği ile dikkat çekiyor

Özellik, Google Play Store aracılığıyla beta kullanıcılarına yavaşça sunuluyor. Ancak, bazı kullanıcılar diğer kullanıcıların durum güncellemelerini görememe veya videoları indirirken sorunlarla karşılaşma gibi sorunlar yaşadıklarını bildirdi.

WhatsApp, Snapchat ve Instagram Stories'e yanıt olarak 2017'de kullanıma sunulan Durum özelliği için bazı yeni güncellemeler getirdi. İşte detaylar.

WhatsApp, özelleştirilmiş açıklama özelliğine ek olarak, üç yeni güvenlik özelliği daha kullanıcılara sundu. Bu özellikler arasında Hesap Koruma, Cihaz Doğrulama ve Otomatik Güvenlik Kodları yer alıyor. Hesap Koruma özelliği, kullanıcılara hesaplarının başka bir cihaza taşınma girişimlerinden haberdar olma imkanı sağlarken, Cihaz Doğrulama, mobil cihazlardaki kötü amaçlı yazılımın kullanıcıların izni olmadan telefonlarını istismar etmesini ve WhatsApp hesaplarını kullanarak istenmeyen mesajlar göndermesini önler. Otomatik Güvenlik Kodları özelliği, kullanıcıların sohbetlerinin güvenli olduğunu otomatik olarak doğrulamasına olanak tanıyacak. WhatsApp önemli yeniliği ile dikkat çekiyor.

Samsung hızlı şarj tarafında istediğini yapamıyor