PlayStation VR2 için 13 yeni oyun daha duyuruldu

PlayStation VR2

22 Şubat’ta satışa sunulacak olan PlayStation VR2 için 13 yeni oyun daha duyuruldu. PS VR2’nin çıkıştaki toplam oyun sayısı otuzu geçti.

Sanal gerçeklik, yani VR henüz oyun dünyasının itici gücü haline gelmemiş olsa da, bu durumun çok yakında değişmesi bekleniyor. Çünkü önümüzdeki bir kaç yıl içinde VR oyunlarının çok daha popüler hale geleceğine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Bu yüzden oyun şirketleri de bu alana önemli yatırımlar yapıyor.

VR oyunculuğuna yatırım yapan şirketlerin başında gelen Japon teknoloji Sony, yakında çıkaracağı PlayStation VR2 ile bu alanda kullanıcılara sunduğu teknolojiyi güncelleyecek. Heyecanla beklenen PlayStation VR2, 22 Şubat 2023’te raflardaki yerini alacak.

PlayStation VR2 oyunlari

PlayStation VR2’nin çıkışı artık sadece bir ay kaldığı için, oyun severler şimdiden bu yeni VR başlığında oynayacakları oyunlara gözlerini dikmiş durumda. Bu durumun farkında olan Sony de bu oyun severlere istediklerini verebilmek için elinden geleni yapıyor. Daha çıkışta PS VR2 kullanıcılarına sunulacak oyunların sayısını her geçen gün biraz daha arttıran Sony, bugün PS VR2 için daha çıkışta hazır olacak 13 yeni oyun daha duyurdu. Böylece çıkışta PS VR2 sahiplerine sunulacak toplam oyun sayısı otuzun üzerine çıktı.

Bugün duyurulan 13 yeni oyun arasında Kayak VR: Mirage, Before Your Eyes, Pavlov VR, Beat Saber, Synth Riders: Remastered Edition, Song in the Smoke: Rekindled, Puzzling Places, NFL Pro Era, What the Bat?, Rez Infinite,Tetris Effect: Connected, Creed: Rise to Glory – Championship Edition ve The Last Clockwinder var.

The Last of Us dizisinden büyük başarı