Sony, PS VR2 için tarih verdi!

Sony, PS VR2 için tarih verdi!

Çok yakın zamanda Sony tarafından üretilen bir sanal gerçeklik kuaklığını satın almayı düşünüyorsanız bu hayallerinizi biraz daha ertelemeniz gerekecek. İşte tüm detaylar.

Selefinin 2016’da piyasaya sürülmesinden yaklaşık altı yıl sonra Sony, konsol tabanlı VR sisteminin bir sonraki yinelemesinin “2023’ün başına” kadar gelemeyeceğini duyurdu. Şirke duyuruyu resmi Instagram hesabı üzerinden yaptı. Teknoloji devi, güncellenmiş bir kulaklık ve yenilenmiş kontrolörler içeren yeni donanımı ilk kez Şubat ayında sergilemişti. PS5’in daha pürüzsüz tasarım estetiğine daha iyi uyum sağlamak için inşa edilen PS VR2’nin daha yumuşak, daha esnek bir ergonomiye sahip olacağı ve ayrıca canlı akış yetenekleri ve Sinema Modu sunacağı da bildiriliyor.

Sony, PS VR2 için tarih verdi!

Geçen ay bir PlayStation bloguna göre, yeni kurulum 90/120hz’de 4000 x 2040 çözünürlükte (göz başına 2000 x 2040) çalışacak. Ayrıca, “görme modu” güvenlik özelliği, oyuncuları bir çok dertten de kurtaracak. Gözlük açıkçası Meta’nın Quest Guardian’da sunduğuna oldukça benzeyecek. Fiyatlandırma konusunda henüz bir açıklama yok. Meta’nın kulaklığı da son dönemlerde piyasaya sürülerek teknoloji severlerin fazlasıyla beğenisini kazanmayı başardı. Facebook geçtiğimiz dönemlerde adını ve vizyonunu Meta olarak değiştirerek tamamen farklı bir vizyon belirmeye başladı diyebiliriz. Şirket bu kapsamda yeni gözlüklerini de piyasaya sürdü. Sony de kendi versiyonunu piyasaya sürmek için kolları sıvadı ancak görünüşe göre gözlüğü bekleyenlerin biraz daha beklemesi gerekecek.

WhatsApp silinen mesajlar için önemli bir güncelleme yapacak