PlayStation Plus’tan FIFA 24 Sürprizi

fc 24

PlayStation Plus mayıs ayında oyunseverleri sevindirecek. Bu ay tüm PlayStation Plus abonelerine verilecek üç oyun belli oldu.

Mart ayında F1 23, Sifu, NBA 2K24, Resident Evil 3 gibi yüksek profilli oyunları PlayStation Plus üyelerine sunarak PlayStation sahiplerini sevindiren Sony, nisan ayını ise çok daha sönük geçirdi. Ancak görünen o ki bu fırtına öncesi sessizlikmiş. Çünkü Sony mayıs ayına şahane bir başlangıç yaptı. Bu PlayStation Plus üyelerine ücretsiz olarak verilecek oyunlar arasında dikkat çekici iki yapım bulunuyor.

Bunlardan ilki FIFA 24, ya da resmi adıyla EA Sports FC 24. Eylül ayında çıkan ve PS Store’da yaklaşık 3 bin TL’ye satılan EA Sports FC, bu ay tüm PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak verilecek üç oyundan biri olacak. FIFA serisi ülkemizde de en çok oynanan oyunlar arasında yer aldığı için, bu oyunun ücretsiz verilmesi pek çok kişiyi mutlu edecektir.

PlayStation Plus

Bu ay ücretsiz verilecek bir diğer dikkat çekici oyun da GhostRunners II olacak. Geçtiğimiz yıl çıkan, nispeten yeni bir oyun olan GhostRunner 2, normalde PlayStation Store’da 999 TL’ye satılıyor. Ne var ki diğer iki oyunun aksine GhostRunners II’nin sadece PS5 versiyonu bulunuyor.

Mayıs ayında ücretsiz olarak verilecek üçüncü oyun ise Tunic olacak. Bunların yanı sıra bir de Destiny 2’nin Ligtfall paketi ücretsiz olarak PS Plus abonelerine sunulacak. Bu üç oyun ile bir ek paket, 7 Mayıs’tan itibaren ücretsiz olarak alınabilecek.

Instagram Algoritmasını Değiştiriyor