PS Plus Mayıs 2020 oyunları açıklandı!

PS Plus Mayıs

PlayStation 4 sahiplerinin merakla beklediği PS Plus Mayıs oyunları bugün resmi olarak açıklandı. İşte ücretsiz verilecek oyunlar!

Sony, bildiğiniz gibi PlayStation 4 sahiplerine ve PS Plus abonelerine düzenli olarak ücretsiz oyun dağıtıyor. Geçtiğimiz ay ücretsiz olarak sunduğu Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve DIRT Rally 2.0 oyunları ile büyük beğeni toplayan PlayStation ekibi, bugün ise Mayıs’ta vereceği ücretsiz oyunları açıkladı. Daha önce sızan listede Dying Light ve Dark Souls: Remastered oyunlarının ücretsiz olarak verileceği söyleniyordu. Ancak bugün resmi açıklama ile bunun maalesef ki doğru olmadığı ortaya çıktı.

PlayStation Plus abonelerine Mayıs ayı içerisinde Farming Simulator 19 ve Cities: Skylines oyunları ücretsiz olarak verilecek. Bu ay biraz durgun geçiren PlayStation ekibi, Haziran ayında karşımıza bomba ücretsiz yapımlar ile çıkacak gibi görünüyor.

PS Plus’a 1 aylık 23,99 TL veya 3 aylık 74,99 TL veya 12 aylık 179,99 TL fiyat karşılığında abone olabilirsiniz. Bu fiyatlar normal şartlar altında Mayıs ayının başında zamlanacaktı. Ancak kurlardaki yükseliş ve koronavirüs salgınından dolayı PlayStation Türkiye zammı erteleme kararı aldı.

Oyun konsolu yerine cam kase gönderdiler! Bu sefer hıyar çıkmadı

Haziran ayında tekrardan bir zam duyurusunun yapılacağını düşünüyoruz. Kurlar bu şekil yükselmeye devam ederse fiyatlar aylık 50 TL‘yi bile aşacak gibi görünüyor.

Fiyat konusunda bir dönem bölgesel fiyatlandırma uygulayan PS Türkiye ekibi, maalesef ki koronavirüs yüzünden yardıma muhtaç olan ve Türkiye’den bir uçak dolusu tıbbi malzeme isteyen İngiltere merkezinden yönetiliyor. Bu yüzden İngiltere ne derse fiyatlar ona göre belirleniyor. En azından bilinen bu.