PlayStation Plus Haziran oyunları açıklandı

ps plus

Sony, PlayStation Plus’ta Haziran ayında ücretsiz olarak yayınlanacak olan oyunları açıkladı. İşte PlayStation Plus Haziran oyunları.

Geçtiğimiz günlerde PlayStation Türkiye, resmi Twitter hesabından bir görsel paylaşmış ve bu görseli sonradan kaldırmıştı. Yayınlanan görselde PlayStation Plus Haziran oyunlarına dair önemli bir ipucu bulunuyordu. Nitekim, Sony’nin açıklaması ile PS Türkiye tarafından paylaşılan görsel de resmiyet kazanmış oldu.

Sony’den yapılan açıklamada PlayStation Plus kullanıcılarının Haziran ayı boyunca ücretsiz olarak ulaşacakları oyunların listesi yayınlandı.

Buna göre PlayStation 3 kullanıcıları, Haziran ayı boyunca Abyss Odyssey ve WRC 5: World Rally Championship, PS Vita kullanıcıları ise Neon Chrome ve Spy Chameleon isimli oyunlara ücretsiz olarak sahip olabilecekler.

PlayStation 4 oyuncularının PS3 ve Vita oyuncularına kıyasla biraz daha şanslı olduklarını söylemek mümkün. Zira eğer PS Plus üyesiyseniz ve bir PlayStation 4’ünüz varsa, Killing Floor 2 ve Life ise Strange Haziran ayı boyunca ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Ayrıca Sony’nin Crossbuy özelliğinin PS Plus’ta da geçerli olduğunu belirtelim. Yani PlayStation Vita için yayınlanan oyunları, PS4’ünüz üzerinden oynayabilirsiniz.

Açıkçası PS4 için yayınlanan oyunların son derece iyi yapımlar olduğunu belirtmek gerekiyor. Zira sadece Life is Strange bile, bu ayın oyunu olmaya yetebilecek kalitede. Eğer daha önce bu yapımı denemediyseniz mutlaka denemenizi öneririz.

PS Plus oyunlarının an itibariyle erişilebilir olduğunu da dip not olarak belirtelim.