PS Plus Haziran oyunları belli oldu

ps plus haziran oyunları

Microsoft’un Xbox Live Gold Haziran oyunlarını açıklamasının ardından, Sony cephesinden de beklenen açıklama geldi. İşte PS Plus Haziran oyunları ve konu hakkındaki diğer detaylar.

Bilindiği üzere hem Sony, hem de Microsoft ücretli abonelik sistemine kayıt olan oyun severler için her ay bir kaç oyunu ücretsiz olarak sunuyorlar. Geçtiğimiz gün Microsoft’un ücretsiz Xbox Live oyunlarını açıklamasının ardından, Sony cephesi de PS Plus oyunlarını açıkladı. İşte PS Plus Haziran oyunları.

Ücretsiz PS Plus Haziran oyunları

Sony geçtiğimiz ay hoş bir sürprizle Beyond Two Souls isimli yapımı PS Plus abonelerine ücretsiz olarak sunmuştu. Japon oyun devi bu ay da oldukça sağlam bir yapımla abonelerinin karşısına çıktı. Sony tarafından yapılan açıklamada 2016 yılında satışa sunulan 2K Games imzası XCOM 2’nin Haziran ayında PS Plus abonelerine ücretsiz olarak sunulacağı belirtildi.

Açık konuşmak gerekirse Sony ve Microsoft’un bu sene ücretsiz olarak abonelerine sunduğu oyunlar arasında dağlar kadar fark var. Bunu sadece Haziran ayında yayınlanan oyunlara bakarak anlamak bile mümkün. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri PS Plus Haziran oyunları ile başbaşa bırakalım.

ps plus haziran oyunları

Bu arada dip not olarak belirtelim. Oyunlar henüz indirime sunulmadı. Yani Mayıs ayı oyunlarını indirmediyseniz hala bir şansınız var demektir.

PlayStation 4

Trials Fusion (Ubisoft)
XCOM 2 (2K Games)

PlayStation 3

Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier (Ubisoft)
Zombie Driver HD Complete Edition (Exor Studios)

PS Vita

Atomic Ninjas (Grip Digital)
Squares (LEAP Game Studios)