Crytek yeni oyununu E3’te tanıtacak!

hunt horrors of the gilded age

Yerli kardeşler tarafından kurulan Crytek, uzun süredir gelişim aşamasında olan yeni oyunu Hunt Showdown’ı E3 2017’de tanıtacak. İşte detaylar.

Yerli kardeşler tarafından kurulan Crytek, özellikle Crysis serisi ile önemli bir çıkış yakalamıştı. Oyun piyasasındaki hemen hemen hiç bir firma Türkçe alt yazı desteğine bile yer vermezken, Crytek geliştirdiği oyunlarda Türkçe dublaja yer vermişti. Bu yönden biz Türk oyun severlerde Crytek’in dolayısıyla da Cevat Yerli’nin önemli bir yeri bulunuyor.

Crytek, son yıllarda zor zamanlar geçiriyor. Bu inkar edilemez bir gerçek. Hatta bir ara Başbakan Binali Yıldırım, üstü kapalı olarak Crytek’in merkezini Türkiye’ye taşıyacağını bile ima etmişti. Fakat bu konuda somut adımlar atılamadı.

Uzun süredir yeni bir oyun duyurusu duymadığımız Crytek, bu sessizliğini E3 2017 ile bozmaya hazırlanıyor. Firmadan yapılan resmi açıklamaya göre, ilk olarak 2014’te ortaya çıkan Hunt Showdown isimli yapım, E3’te oyun severlerin karşısına çıkacak

Hunt Showdown, 2014 yılında Hun Horrors ismi ile tanıtılmıştı. Sonradan oyunun yapım aşamasının iptal edildiğine dair dedikodular çıksa da Yerli oyunun isminin Hunt Showdown olarak değiştirildiğini ve E3 2017’de tanıtılacağını açıklamıştı.

PvP tarzında ücretsiz oynanabilen bir oyun olan Hunt Showdown temel dinamikleri açısından Wolf Team’i andırıyor. Bir canavar timi ve onları yok etmek isteyen insanlar arasındaki savaşa odaklanacak olan yapım için yayınlanan videoya da aşağıdan göz atabilirsiniz.