PlayStation Plus’a bu ay gelecekler-gidecekler belli oldu

PlayStation Plus

Sony’nin popüler oyun servisi PlayStation Plus’a bu ay eklenecek oyunlar açıklanırken, ayrılacak oyunlar da belli oldu. PS Plus sevilen bir oyun serisini kaybediyor.

PlayStation Plus bir dönem PlayStation sahiplerinin online oyunları oynayabilmek için kullandığı bir servisten ibaret olsa da bugün çok daha işlevsel ve çok daha popüler bir servise dönüşmüş durumda. PS Plus’ı Game Pass benzeri bir platforma dönüştüren Sony, bu servisi aracılığıyla PlayStation sahiplerine yüzlerce oyuna ücretsiz erişim olanağı sağlıyor. PlayStation Plus kataloğundaki oyunlara her ay yenileri eklenirken, bazıları da platformdan ayrılıyor. Bu ayın gelenleri ve gidenleri de belli oldu. PS Plus’a bu ay dikkat çekici oyunlar eklenirken, oldukça önemli bir seri de servisi terk ediyor olacak.

PlayStation Plus’a bu ay eklenecek oyunlar arasında en dikkat çekici olanı, 2021 yılında Yılın Oyunu ödülünün sahibi olan It Takes Two. Özellikle iki kişilik bir co-op oyunu arayanlar için kaçırılmaması gereken bir oyun olarak kabul edilen It Takes Two, 18 Temmuz’da PS Plus’taki yerini alacak. 18 Temmuz’da platforma eklenecek diğer oyunlar şunlar olacak:

it takes two

It Takes Two — PS4, PS5
Sniper Elite 5 — PS4, PS5
Snowrunner — PS4, PS5
World War Z — PS4, PS5
The Ascent — PS4, PS5
Undertale — PS4
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated — PS4
Melty Blod: Type Lumina — PS4
Dysmantle — PS4, PS5
Circus Electrique — PS4
Dynasty Warriors 9 — PS4
Samurai Warriors 5 — PS4
My Little Pony: A Maretime Bay Adventure — PS4, PS4
Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R — PS4, PS5
Monster Jam Steel Titans — PS4

BioShock Remastered 2

Elbetter her ay olduğu gibi temmuz ayında da PlayStation Plus’a yeni gelen oyunlar olduğu gibi platformdan ayrılan oyunlar da olacak. PS Plus bu ay  serisini kaybediyor. Hem Bioshock 1 ve 2’nin hem de Bioshock Infinite’in Remastered versiyonları 18 Temmuz’da platformdan ayrılacak. Eğer bu oyunları PS Plus aracılığıyla elde ettiyseniz, oyunlar PlayStation’ınınızda kurulu olsa dahi bu oyunları 18 Temmuz’dan sonra oynayamayacaksınız. Bu ay PS Plus’tan ayrılacak bir diğer dikkat çekici oyun da Stray olacak. Bu ay PS Plus’tan ayrılacak oyunların tam listesi şu şekilde:

BioShock Remastered
BioShock 2 Remastered
BioShock Infinite Remastered
Borderlands: The Handsome Collection
Fluster Cluck
Marvel’s Avengers
Raiden 5: Director’s Cut
Rogue Stormers
Saints Row: Gat Out of Hell
Stray

Nothing Phone 2 resmen tanıtıldı