PlayStation 5 için çıkacak oyunlar

ps5 2

#İŞBİRLİĞİ

Sony’nin yeni nesil konsolu PlayStation 5, 2020’nin sonunda raflardaki yerini almış olacak. Peki bu konsolun çıkış oyunları hangileri olacak? İşte konu hakkındaki detaylar.

Malum, artık bu neslin yavaş yavaş sonuna yaklaşıyoruz. 2013 yılında çıkan PlayStation 4 ve Xbox One’ın miadını doldurduğunu söylemek, sanırım pek de yanlış olmayacaktır. Artık hem oyun geliştiricileri, hem de oyuncular yeni nesil grafiklere sahip, yeni nesil konsollarla tanışmak istiyor.

Eğer büyük bir aksilik çıkmazsa, hem Microsoft, hem de Sony yeni nesil konsollarını önümüzdeki yılın ortalarında tanıtacaklar.

Genel kanı hem Microsoft’un, hem de Sony’nin yeni konsollarını Haziran ayında düzenlenecek olan E3 etkinliğinde tanıtacağı yönünde. Bu konsolların satışa sunulması ise muhtemelen yıl sonunu bulacaktır.

PS5 fiyatı ve çıkış tarihi için tıklayın

PlayStation 5 ile ilgili merak edilen detaylardan birisi de konsolun çıkışında hangi oyunlarla birlikte geleceği. Malum, her konsol çıkışına özel bazı oyunlarla satışa sunuluyor. Bu doğrultuda PS5’in de bazı çıkış oyunlarıyla geleceğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Bu yazımızda PlayStation 5’in çıkışına eşlik edebilecek bazı yapımlardan bahsedeceğiz. Elbette bu yapımlar kesin çıkacak diye bir kaide yok. Bizler sadece bir tahmin üzerinden, satışa sunulabilecek oyunlardan söz edeceğiz.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan PS 5 oyunları listemiz ile sizleri başbaşa bırakalım.

God of War 5

god of war