Pixel 7 serisi ile beraber Pixel Watch piyasaya sürülebilir

Pixel Watch

Google uzun süredir piyasada ses getirecek bir akıllı saat üzerinde çalışıyor. Pixel Watch olarak adlandırılması beklenen cihaz firmanın Pixel 7 serisiyle birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Pixel Watch’ın çıkışı ile ilgili haber Google’a yakınlığı ile bilinen 9To5Google raporundan geldi. Rapora bakıldığında, Pixel Watch’ın yalnızca Bluetooth ve LTE sürümünü içeren iki varyantta piyasaya sürüleceği görülüyor. Görünüşe göre, yeni Pixel Watch ABD’de 399 dolar fiyat etiketine sahip olması beklenirken bu da cihazın üst seviye özelliklere sahip olması bekleniyor.

Pixel Watch

Fiyatlandırma olarak yalnızca Bluetooth modelinin fiyatlandırması bilinmiyor, ancak LTE modelinden biraz daha uygun olması muhtemel. Karşılaştırma için, Samsung’un Galaxy Watch 5’i LTE versiyonu için 329 ABD Dolarından başlarken, üst seviye Galaxy Watch 5 Pro’nun 499 ABD Doları fiyat etiketi var. Benzer şekilde, Apple Watch Series 7 LTE sürümü, hücresel özellikli varyantı için 499 ABD Doları fiyat etiketine sahip.

Bu, temel olarak akıllı saatin diğer yerleşik markaların üst düzey akıllı saatlere denk bir saat olduğunu gösteriyor. Şimdiye kadar bildiğimiz kadarıyla, yeni Pixel Watch, Google Asistan, Google Haritalar ve diğer Google hizmetlerini ve akıllı bildirimleri destekleyecek Wear OS üzerinde çalışacak. Cihazın kullanım ömrüne gelecek olursak biraz geride kaldığını söylemek gerekir, 24 saatlik bir pil ömrü bulunuyor. Bakalım cihaz piyasada nasıl bir yere sahip olacak.

Mate 50 serisi için şimdiden talep patlaması yaşanıyor