Google Pixel Watch, cilt hareketleri desteği ile gelebilir

b4

Google Pixel Watch, bu yıl şirketin ilk akıllı saati olarak piyasaya sürülebilir. Gadget, Wear OS’yi diğer Wear OS cihazlarında kullanılmaması gibi bazı özellikleri belli olmuş durumda.

Google Pixel Watch ayrıca derideki hareketlerin saati kontrol etmesine izin veren bir “dış arayüzü” ile geleceği bildiriliyor. Bilgiler, kısa süre önce Google’ın Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü’ne (WIPO) yaptığı “Giyilebilirler için Cilt arayüzü: Sinyal kalitesini iyileştirmek için sensör füzyonu” adlı 2020 ortalarında bir patent başvurusun da ortaya çıkmıştı.

Pixel Watch kullanıcıları, cihazı çevreleyen cilde parmaklarını hafifçe vurarak veya çalıştırarak hareket girişleri sağlayabilecekler. Benzer bir şey, müzik parçasını veya ses seviyelerini kontrol eden dış görünüm girişleriyle Google Pixel Buds için de mümkün olduğunu söylemek gerekir.

Google Pixel Watch

Pixel Watch için bilek, önkol veya elin arkası, kaydırma veya dokunma hareketleri yapmak için mükemmel yerler olacaktır. Kulakiçi kulaklıklar için kulağın önündeki cilt mükemmel bir nokta olabilir.

Hareketler, bir ivmeölçer ve diğer sensörler kullanarak yarattıkları “mekanik dalgayı” kaydeden gadget tarafından çalışıyor. Google bu şekilde kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

Teknolojinin Pixel Watch veya Pixel Buds’a ne zaman geleceği konusunda henüz bir bilgi yok ancak yeni bilgilerin gelmesi de bekleniyor. Yine de, bir envanter sisteminde zaten bir görünüm oluşturduğu düşünüldüğünde, Pixel Watch’ın piyasaya sürülmesi çok yakında diyebiliriz.

Uygun fiyatlı yeni bir OnePlus akıllı telefonu geliyor