Google Pixel Buds 2 Mayıs ayında çıkabilir

Google Pixel Buds 2 modeli

ABD’li teknoloji devi olarak bilinen Google Pixel Buds 2 ile kulaklık dünyasında kendisine önemli bir yer açmayı planlıyor. Ancak bu tahmin ettiği kadar kolay olmayacak.

Günümüzde teknoloji şirketlerinin net bir sınırı yok ve Google Pixel Buds 2 bu konuda en bariz örnekler içerisinde yer alıyor. Google şirketi çeşitli uygulamalar geliştirirken aynı zamanda kulaklık gibi cihazlar da üretmeye çalışıyor. Ayrıca bildiğiniz üzere Google akıllı telefon üretimi de gerçekleştiren şirketler içerisinde yer alıyor. Şirketin yeni tanıtacağı bu kulaklıklar bazı ilginç özelliklere sahip olabilir.

Google kulaklıkları yakında piyasaya çıkacak

Etiket fiyatı 179 dolar civarında olan bu kulaklıklar vergisiz 1200 TL gibi bir fiyata sahip. Ancak vergilerle birlikte bu rakamın çok daha büyük oralara çıkması bekleniyor.

Google Pixel Buds 2

Google tarafından geliştirilen bu yeni kulaklıklar henüz piyasaya tam olarak çıkmadı. Ancak bazı online ticaret şirketleri anlaşmalar düzenliyor. Bu anlaşmalar dahilinde Google kulaklıkları bütün kullanıcılara dağıtılacak. Google henüz bu sektörde yeni olması nedeniyle kendisini denemeye çalışacak.

Okulların kapatılması virüslerin yayılmasını engellemiyor

Bir online ticaret sitesi tarafından gönderilen mesajda, “Bu mesajı, Google Pixel Buds ön siparişinizin güncel durumundan haberdar olmanız için yazıyoruz. Google tarafından bu yeni ürünün depolarımıza nisan sonu, mayıs başında gönderileceği konusunda bilgilendirildik. Bu ürünü olabildiğince erken alabilmek için Google ile birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Ürün elimize ulaştığında derhal siparişinizi göndereceğiz” ifadelerine yer verilmişti.