Peaky Blinders final sezonu bakın ne zaman gelecek (Video)

Peaky Blinders final sezonu

Peaky Blinders final sezonu büyük bir merak uyandırıyor. Son dönemlerin en çok izlenen dizilerinden olan bu yapım yakında final sezonu ile izleyicileri selamlayacak. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Peaky Blinders final sezonu hakkında bugüne kadar çok fazla yorum yapıldı. Pandemi süreci nedeniyle ne yazık ki final sezonu ertelendi. Hayranların büyük bir merakla beklediği 6. sezon hakkında bazı detaylar kesinleşti. Dizinin Instagram üzerinden paylaştığı ufak bir video ile birlikte final tarihi belli oldu.

Ne yazık ki çekimlerine uzun bir süre ara verilerek devam edilen bu dizi aslında izleyicileri üzdü. Final sezonu kesin bir şekilde 6. sezon olarak belirlendi. Yayınlanan kısa videoda final sezonunun 2022 yılının başlarında yayınlanacağı ortaya çıktı.

Peaky Blinders final sezonu ile üzecek

Final sezonunun çıkması için sadece bir kaç ay kaldı. Resmi hesap üzerinden yapılan bu açıklama ile birlikte izleyiciler hem sevindi hem de üzüldü. Birçok kişi bu dizinin pandemi süreci nedeniyle bir daha asla çekilemeyeceğini düşündü. 5. sezonun son bölümü ise 22 Eylül 2019 tarihinde yayınlanmıştı.

Yaklaşık olarak üzerinden 2 yıl geçtikten sonra final sezonu geliyor. 2022 yılının başlarında yayınlanacak olan bu dizi böylece final bölümü ile tarihe gömülecek. Dizide genç bir karakterin lider olma çabası ve hırsı ön plana çıkıyor. Bazen oldukça dramatik sahnelere sahip olan Peaky Blinders final ile ekranlara veda edecek.

Netflix, ‘Arcane’ için ikinci sezon onayını verdi

Serinin yeni bölümleri ise BBC One üzerinden yayınlanacak. Hemen ardından Netflix platformuna geleceği söyleniyor. Peki siz bu dizi hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.