Peaky Blinders’ın VR oyunu yakında geliyor!

Peaky Blinders final sezonu

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Peaky Blinders’ın VR oyunu çok yakın bir zamanda kullanıcıyla buluşacak. Oyunun bazı detayları herkesi şaşırtabilecek kadar ilginç özellikler taşıyor. İşte haberimizin detayları.

Hem Immersive Entertainment hem de Maze Theory tarafından desteklenecek Peaky Blinders VR oyunu, son derece gerçekçi oyun detaylarına sahip. Filmde geçen birçok detayı, oyunda da görme ihtimalimiz yüksek.

Peaky Blinders’ın VR oyunu yapay zeka içeriyor

Genç ve tutkulu birinin, çete reisi olma serüvenini anlatan bu dizi, 6 yıldır yayın hayatına devam ediyor. Dizinin en çok ilgi çeken tarafı ise, son derece gerçekçi bir dille anlatılmış olmasından kaynaklanıyor.

PeakyBlinders

Peaky Blinders dizisi o kadar büyük bir etki uyandırdı ki, literatüre çok farklı kelimeler yerleşti. Örneğin Peaky Blinders Dünyası diye yepyeni bir kelime kullanılmaya başlandı. Dizideki karakterler birebir kopyalanmakla beraber, tüm mekanlar ve sokak da gerçekçi bir şekilde aktarılacak.

Kendinizi, çete savaşlarının tam ortasında bulacağınız bu VR oyunu, yapay zeka da içeriyor. Böylece vereceğiniz komutla daha efektif bir şekilde oyunda kullanılacak. Yeni çıkacak olan bu oyun ile ilgili sizlerde oluşan tüm izlenimleri, yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Super Mario Odyssey ve Zelda: Breath Of The Wild için VR desteği geliyor!