Netflix, ‘Arcane’ için ikinci sezon onayını verdi

Netflix, 'Arcane' için ikinci sezon onayını verdi

Netflix Arcane yakımına yeşil ışık yakmak için uzun süre beklemedi. Yayın akışı devi dizinin ikinci sezonu için onay verdi. İşte detaylar.

Çekirdek yıldızlar Ella Purnell (Jinx), Hailee Steinfeld (Vi) ve Katie Leung (Caitlyn) şimdiden rollerini yeniden canlandırmaya hazırlanıyor. Kararın arkasında hiçbir gizem yok: gösteri bir başarı örneği. Ortak yaratıcılar Christian Linke ve Alex Yee, tepkiden “çok mutlu olduklarını” söyledi. Rakamlar da onları destekliyor. Arcane’nin ilk sezonu, Netflix platformunun yeni ilk 10 listesinde ilk haftada yaklaşık 34,2 milyon izlenme saati elde etti. Yapımın bu kadar başarı elde etmesi şaşırtıcı olmadı. Hali hazırda League of Legends hayranları diziye oldukça ilgi gösterdiler.

Netflix, 'Arcane' için ikinci sezon onayını verdi

Hem Netflix hem de Lig yaratıcısı Riot Games, gösteriyi yoğun bir şekilde destekledi. Diziyi anlamak ve sevmek için League of Legends oynayıcısı bile olmanıza gerek yok. Hikaye anlatımı ve karakter örgüsü oyunu bilmeyenlerin dahi keyif alacağı şekilde tasarlanmış. İkinci sezonun gelişi Netflix’in oyun bazlı dizilere olumlu yaklaştığının da göstergesi. Daha önce de The Witcher ile elde edilen başarı dillere düşmüştü. Platform hali hazırda anime ve animasyon yapımlarına ilgi gösterirken Arcane’nin tutması şaşırtıcı olmadı. İlerde daha fazla oyun bazlı içerik görürsek şaşırtmamak gerek. Zira platform bu tarz içeriklerden oldukça fazla olumlu dönüş alıyor. Ayrıca Squid Game için de ikinci sezon hazırlıkları başladı.

Yemeksepeti kullanıcı verileri yakında herkesle paylaşılabilir: Hackerlar ısrarcı