Lucifer yeni sezon görüşmeleri başladı

Lucifer yeni sezon görüşmeleri

Ortaya atılan bir iddiaya göre Netflix, normalde 5. sezonuyla veda edecek olan Lucifer yeni sezon için çalışılıyor. Yapımcılar ve Netflix, yeni sezon için ilk görüşmelere daha şimdiden başladı.

Günümüzdeki en popüler dizilerinden bir tanesi olan Lucifer, üçüncü sezon sonunda Fox ile yolları ayırmıştı. Netflix’in bünyesine katılan bu dizi ne yazık ki buradaki yayın hayatını da kısa sürdürdü. Dizi için Netflix, geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklamada dizinin 5. sezonunun aynı zamanda son sezon olacağını söylemişti. Ortaya atılan iddialar Lucifer hayranlarını sevindirdi.

Lucifer yeni sezon görüşmeleri

Dizi tarafından alınan final kararı, her ne kadar dizinin seyircilerini üzse de Netflix, en azından şimdiye kadar kararından vazgeçmedi. Gelen bir habere Netflix, Tom Ellis liderliğindeki dizinin altıncı sezonuyla devam edilmesini talep ediyor. 

Lucifer yeni sezon görüşmeleri basladi

TVLine tarafından paylaşılan habere göre yapımcılarla Netflix, sevilen dizinin yeni sezonu için yönetim kademesi ile görüşüyor. Sosyal medyada dizinin final yapmaması için hayranlar tarafından büyük çaplı bir kampanya yürütülüyor. Gelen bilgilere göre dizinin yapımcıları ve Netflix, sosyal medyadaki hayranların isteklerine kulaklarını tıkamadı.

Ayrıca yeni sezon, muhtemelen 2021 yılı içerisinde Netflix ekranları üzerinden izleyicilerle buluşacak. Bugüne kadar dizinin 5. sezonu hakkında ortaya atılanlara göre 4. sezon sonunda sorunlarını kendi kendine çözmek için uzaklaşmaya karar veren Havva, geri geliyor. Joe Henderson da daha önce yaptığı bir açıklamada bu iddiaları doğrulayarak “Umuyorum ki bu Havva’yı son görünüşünüz değildi” sözlerine yer verdi.

PlayStation Store üzerinde en çok satılan oyunlar!