PayPal’dan her şeyi değiştirebilecek hamle

PayPal, Ukraynalılara ücretsiz özellikler sunuyor

Online ödeme denilince akla gelen ancak ülkemizde yasaklılar listesinde bulunan PayPal’dan kripto para dünyasının gidişatını değiştirecek bir hamle geldi.

PayPal’dan her şeyi değiştirebilecek hamle! Kripto para dünyasında halen 2 hakim görüş var. Bunlardan birincisi kripto paraların yeni bir dünyanın habercisi olduğu, tarihin akışını değiştiren bir gelişme olduğu ve bundan sonra yadsınamaz bir gerçek olarak karşımızda durduğunu savunuyor.

Karşı fikirde olan diğer kesim ise, kripto paralarında geçici bir furyadan ibaret olduğunu, birkaç sene içerisinde esamelerinin bile okunmayacağını iddia ediyor. Ancak öyle görünüyor ki, ikinci kesimi oluşturan fikri savunanların eli günden güne zayıflıyor. Bu durumun sebebi ise, hemen her gün ciddi ve büyük bir firmanın kripto paralara yönelik bir planın ortaya çıkması. Bu akıma katılan son isimse online ödeme devi PayPay oldu.

PayPal, kendi kripto para hamlesini yapıyor

PayPal’dan her şeyi değiştirebilecek hamle

PayPal başkan yardımcısı Jose Fernandez de Ponte tarafından yapılan açıklamaya göre, PayPal’da kripto paralardan daha fazla uzak kalamadı ve “stable coine” olarak tabir edilen sabit bir coin üzerinde çalışmaya başladı.

Şu an için PayPal’ın bu hamlesi daha çok araştırma ve etüt aşamasında. Ancak dünyanın en büyük online ödeme isimlerinden birinin kripto paralar için böylesi bir açıklama yapmış olması bile başlı başına kripto paraların gelecekte daha fazla konuşulacağının bir kanıtı.

Son olarak, Jose Fernandez de Ponte tarafından yapılan açıklamalar, olası bir stable coin çıkarımı halinde, bu paranın isminin PayPal coin olacağı bilgisiyle son buldu.

Volkswagen Tiguan 2022 fiyatları netleşti