Kripto paraları yükseltebilecek bir gelişme yaşandı: Binance’den kritik atak

Kripto para piyasasında kanlı Çarşamba

Kripto paraları yükseltebilecek bir gelişme ile gündem çalkalanıyor. Özellikle son dönemlerde kripto paraların daha çok iyi haberlere yüzünü döndüğünü söyleyebiliriz. İşte merak edilen detaylar.

Kripto paraları yükseltebilecek gelişmeler ardı ardına gelmeye devam ediyor. Genellikle kurumsal şirketlerin bu tür dijital paraları kullanmaları önemli bir destek sunuyordu. Ayrıca Elon Musk gibi tanınmış isimler yatırımlar yapınca kripto paraların değeri ciddi miktarda yükseliş gösterdi.

Bu seferki güzel haber dünyanın en büyük kripto para borsasından geldi. Muhtemelen Binance isimli bir platformu duymuşsunuzdur. Bu platformda Bitcoin ve diğer kripto paraların alış ve satış işlemleri yapılıyor. Bu platform tarafından öyle bir hamle yapıldı ki yatırımcıların yüzü güldü diyebiliriz. Eski ABD senatörü ve Çin büyükelçisi Maxwell Baucus hükümet işleri danışmanlığı yapacak.

Binance devletlerle ilişkisini iyi tutmak istiyor

Kripto paraların değerini en çok belirleyecek etkenlerden birisi de hiç şüphesiz devletler ile olan ilişkisi ile yakından ilgili. Bitcoin ve türevleri devletlere kendisini yeteri kadar anlatamazsa oyun dışı kalabilir. Elbette bu radikal bir karar olsa bile yine de devletlerin bazı engelleme prosedürleri uygulama ihtimali var.

Kripto paraları yükseltebilecek

Binance tarafından yapılan yeni hamlelere bakıldığında devletlerin Kripto paralara sıcak yaklaşmalarının istendiği görülüyor. Böyle bir durumda elbette kripto paralarda önemli yükselişler yaşanabilir. Elbette Bu durumun nasıl sonuçlar yaratacağını ilerleyen vakitlerde göreceğiz.

John McAfee kripto para dünyasını dolandırdı: Büyük iddialar var

Binance CEO’su Changpeng Zhao, ”Devletin üst düzeylerindeki deneyimi ve küresel düzenlemeye dair samimi anlayışı, Binance’e olağanüstü değer katacak ve zaten güçlü olan uyumluluk ve politika ekibimizi geliştirecek” ifadelerine yer verecek memnuniyetini üst perdeden belirtti. Peki sizce kripto paraların devletler ile ilişkisi iyi olmalı mı?