Honor’un katlanabilir telefonu çok can yakacak gibi duruyor

Honor Magic 3 hakkında detaylar gelmeye devam ediyor

Çinli teknoloji şirketi Honor tarafından geliştirilen ilk katlanabilir akıllı telefon olan Honor Magic V’in görüntüleri sızdırıldı.

Honor’un katlanabilir telefonu çok can yakacak gibi duruyor. Samsung’un önderliğinde günden güne gelişen ve her geçen gün bir yenisini duyduğumuz katlanabilir akıllı telefon furyasına Honor’da katılıyor. Bildiğiniz gibi yakın zamana kadar Huawei’nin bir alt markası olan Honor, Çinli teknoloji devinin yaşadığı sıkıntılar yüzünden Shenzhen Zhixin New Information Technology Co. Ltd.’ye satılmış, bu satış sonrasında teknoloji meraklıları Honor’un yükselişinin sekteye uğramasından endişe etmeye başlamıştı.

Bununla birlikte, bugün Hintli duyumcu Ishan Agarwal tarafından paylaşılan ve Honor’un ilk katlanabilir akıllı telefon modeli olarak adını duyuran Honor Magic V’e ait olan görüntüler, bu endişelerin boşuna olduğunu gösterdi.

Sızdırılan görüntülere göre, Honor’un yeni akıllı telefon modeli 3 farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak. Bu renkler turuncu, siyah ve beyaz olarak görülüyor. Ancak renkler arasında önemli bir de tasarım farkı gözden kaçmıyor.

Honor’un katlanabilir telefonu çok can yakacak gibi duruyor

honor

Eğer sızıntıdaki görseller gerçekten Honor Magic V’e aitse, turuncu renkli modelin arka yüzeyinin deri kaplama olduğu, diğer iki renkteki modelin ise cam panelle geldiği anlaşılıyor. Honor Magic V hakkında bugüne kadar öğrendiğimiz bilgileri de toparlayacak olursak; bugüne kadar paylaşılan sızıntılara göre bu modelin iç ekranı 7.9 inç olacak.

Honor Magic V’in dış ekranının boyutu ise 6.45 inç olacak. Telefonun dış yüzeyinde 42MP’lik, arka yüzeyinde ise 50MP’lik kamera bulunacak. Telefonun işlemci kanadına baktığımız zaman ise, bu telefonun Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç aldığını görüyoruz.

Hyundai Tucson fiyatları yine arttı!