Panasonic dev yatırım ile piyasayı salladı

Galaxy S22 Ultra

Dünyanın en büyük teknoloji şirketleri içerisinde yer alan Panasonic dev yatırım ile birlikte piyasada sarsıntı yarattı. Hadi gelin konuyla alakalı tüm detaylara birlikte bakalım.

Panasonic dev yatırım ile birlikte önemli bir etki oluşturmayı başardı. Tokyo Menkul Kıymetler Borsası tarafından gelen detaylar şirketin kritik bir başka firmayı aldığını gösteriyor. Bildiğiniz üzere bu şirket son derece büyük bir hacme sahip ve piyasada hareketlilik yaratabilir.

Birçok kişinin akıllı piller ile tanıdığı şirket satın alım işlemleri ile ön plana çıkmaya başladı. ABD’de makine öğrenimi alanında hizmet veren Blue Yonder isimli yazılım şirketini satın aldı. Bu satın alım pahalıya patladı. Yonder, bu alanda son derece nadir şirketler içerisinde yer alıyor.

Panasonic yeni projeler peşinde

Hatırlayacağınız üzere Tesla ile Panasonic anlaşmıştı. Böylece ortaya son derece büyük bir şirketler buluşması çıktı. Elektrikli otomobil devi olan Tesla, pillerinde bile akıllı sistemler tercih ediyor. Zaten onu ön plana çıkaran en önemli etkenler arasında akıllı sistemler var.

Panasonic dev yatırım

Panasonic yeni kullanacağı akıllı otomobil sistemlerinde yapay zekaya sahip olan piller tercih edebilir. Böylece aracın beyni ile piller arasında çok daha güçlü bağ kurulabilir. Şirketin nihai amaçlarından birisi de zaten bu. Ayrıca Tesla otomatik kontrol sistemlerine büyük önem veriyor. Bu satın alım işlemi aynı zamanda otomatik kontrol sağlayabilir.

Panasonic, ürettiği en güçlü Android tableti satışa sunmak üzere

Tüm bunlara ek olarak Fabrika, depo ve perakendeciler arasında önemli bir zincir kurulabilir. Bu nedenle Panasonic çok fazla projeye sahip diyebiliriz. Şirket ABD merkezli yazılım firmasını 6,5 milyar dolar fiyat ile satın aldı. Peki siz bu satın alım işlemi ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.