AMD Bitcoin için özel ekran kartı üretecek: Talep patlaması yaşanabilir

AMD Adrenalin 2019 Edition 19.7.4

AMD Bitcoin için özel ekran kartı üretmeyi planlıyor. Konuyla ilgili elimize bazı yeni detaylar geldi. Hadi gelin bütün ayrıntılara birlikte göz atalım.

Ortaya çıkan bazı haberlere göre AMD Bitcoin için özel ekran kartı üretmeyi planlıyor. Böylece büyük bir açık giderilmiş olacak. Muhtemelen az ya da çok Bitcoin ile ilgili bazı haberler okumuşsunuzdur. Sadece Bitcoin değil aynı zamanda bütün kripto paralar ciddi bir yükseliş yakaladı. Bu yükselişin devam ettirilmesi için madenciler çalışıyor.

Kripto para üretmek için ekran kartları kullanılıyor. Bu tür donanımlar sayesinde hızlı bir şekilde kripto para elde etmek mümkün. İşte tam da bu nedenle kripto para madenci sayısı korkunç derecede artış gösterdi. Normalin kat kat üzerine çıkan madenciler piyasada ekran kartı bırakmadı. Bu nedenle üreticiler yeni yollar arıyor.

AMD yeni seri ekran kartları ile geliyor

Dünyanın en büyük ekran kartı üreticileri içerisinde yer alan Nvidia kısa bir süre önce ekran kartı denemelerinde bulundu. 2017 yılında kripto paralar için özel ekran kartı geliştirdi. Böylece kolay bir şekilde Bitcoin kazmak mümkün olmuştu. Ancak proje kullanıcılar tarafından pek tercih edilmedi.

AMD Bitcoin için özel

AMD tarafından yapılan bazı açıklamalara göre şirket bu projeyi yeniden gündeme getirecek. Muhtemelen AMD B serisi olarak adlandırılacak bu kripto paralar ile Bitcoin üretmek mümkün olacak. Şirketin böylece kripto paralara açık destek verdiği görülüyor.

4GB ekran kartı ile mining yapılır mı?

Hem oyuncular hem de madenci kartları bu sayede kendi arasında ayrışmış olacak. Peki siz böyle bir projeden çıkan ekran kartlarını almayı düşünür müsünüz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.