Yeni Bitcoin balinası ortaya çıktı: Dev hareketler yaşanıyor

Bitcoin boğa koşusu BTC

Yeni Bitcoin balinası ile birlikte her şey değişebilir. Özellikle son dönemlerde balina hesapların giderek arttığı görülüyor. Hadi gelin merak edilen detaylara birlikte bakalım.

Bugünlerde yeni Bitcoin balinası konuşuluyor. Kripto para devine yatırım yapan şirket sayısı o kadar fazla arttı ki artık balina hesapları takip etmek zorlaştı. Birçok kurumsal şirket artık Bitcoin yatırımları yapıyor. Böylece yükseliş ihtimali giderek daha fazla artış gösteriyor.

Konuyla ilgili ortaya çıkan son detaylara göre bir balina hesabı doğdu. Bitcoin Blockchain teknolojisi ile çalıştığından dolayı ağdaki hareketler çok kolay bir şekilde takip edilebiliyor. Kimin ne kadar transfer yaptığı veya ne kadarlık Bitcoin alımı yaptığı kolay bir şekilde görülebiliyor. Bu nedenle yeni bir balina hesabın doğduğu açıklandı.

Yeni Bitcoin balinası her şeyi değiştirebilir

Ortaya çıkan son detaylara göre yaklaşık 1 gün önce yeni bir Bitcoin adresi ortaya çıktı. Bu Bitcoin adresine 2 milyar dolar değerinde Bitcoin gönderildi. Bunun yaklaşık olarak 44,162 Bitcoin olduğunu görüyoruz. Henüz cüzdanın kaynağı tam olarak bilinmiyor.

Yeni Bitcoin balinası

Tüm bunlara ek olarak cüzdan borsa dağıtım adresi bilinmediği için net bir yorum yapmak mümkün değil. Sıfırdan açılmış olan bu cüzdan şu anda dünyanın en zengin 14 Bitcoin adresinden bir tanesi. Bu transferin yüksek bir ihtimalle kurumsal bir şirkete ait olduğu ifade ediliyor. Kripto para devinin gerilemesi ile birlikte alım yapılmış olabilir.

Netflix, Bitcoin hırsızlığı ile ilgili belgesel hazırlıyor!

Yeni Bitcoin balinası muhtemelen son gelişmeleri takip ediyor. Yaşanan Ukrayna gerilimi ve FED ile ilgili yaşananlar büyük bir tedirginlik yaratıyor. Bu balina hesabı dahil olmak üzere tüm Bitcoin balinaları yaşanacak gelişmeleri yakından takip ediyor. Konuyla ilgili gelişmeler geldikçe hızlı bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz.