Palworld ve Assassin’s Creed: Shadows Gibi Oyunlar Mac’e Geliyor

Palworld

Mac oyun konusunda PC’ye rakip olma yolunda ilerliyor. Palworld ve Assassin’s Creed: Shadows gibi dikkat çekici oyunlar çok yakında Mac’e gelecek.

Amerikalı teknoloji devi Apple, son dönemde oyunlar konusunda çok daha önemli adımlar atıyor. Bir yandan GTA oyunları dikkat çekici oyunları iPhone’a getirerek akıllı telefonlarını bir tür el konsollarına çeviren şirket, diğer yandan Mac laptoplarda oynanabilen oyunların sayısını da hızla arttırıyor. Gelen son bilgilere bakılırsa bu oyunlara çok yakında yenileri de eklenecek. Üstelik bunlar dikkat çekici yapımlar olacak.

Bu yılın en heyecanla beklenen oyunlarından olan Assassin’s Creed: Shadows, 15 Kasım’da, yani Windows PC’lere geldiği gün Mac’e de gelecek. Ubisoft tarafından yapılan bu açıklama PC oyunculuğunda artık sadece Windows PC’lerin değil Mac’lerin de iddialı olacağının göstergesi.

Assassins Creed Shadows

Apple, Ubisoft’un bu duyurusundan sonra bir paylaşım yaparak yakında Mac’e gelecek diğer oyunları da açıkladı. Bu oyunlar arasında Palworld ve Control gibi dikkat çekici yapımlar var. Apple tarafından paylaşılan oyun listesi şöyle:

Control Ultimate Edition
Dead Island 2
Frostpunk 2
Palworld
Prince of Persia: The Lost Crown
Resident Evil Biohazard
Resident Evil 2
Riven
Robocop: Rogue City
Sniper Elite 4
Valheim
World of Warcraft: The War Within
Wuthering Waves

Öte yandan Apple, oyun geliştiricilerine Game Porting Toolkit 2 adlı yeni bir araç sundu. Game Porting Toolkit 2, oyunların kolaylıkla Mac’e uygun hale getirilmesini sağlayacak ki bu da yakında bu oyun listesinin çok daha uzayabileceği anlamına geliyor.

Epic Games’te Haftanın Ücretsiz Oyunları Belli Oldu