Ubisoft Yeni Oyunlarını Comic Con 2014’e Getirecek

Ubisoft Yeni Oyunlarını Comic Con 2014e Getirecek

Geçtiğimiz aylarda tanıttığı Assassin’s Creed Unity ve Far Cry 4 gibi oyunlarını Comic Con’a taşıyacak olan Ubisoft, bu oyunları kapsamlı olarak tanıtacak.

Çizgi romanlardan televizyon dizilerine, fimlerden oyunlara eğlence sektörünün birçok alanında faaliyet gösteren içerik sağlayıcılarını ve kullanıcıları bir araya getiren Comic Con, önümüzdeki hafta San Diego’da düzenlenecek. Oyun dünyasından bazı firmaların da yeni ürünlerini görücüye çıkarmaya hazırlandığı Comic Con 2014 yaklaşırken, etkinlikte tanıtılacak olan oyunlar da belli olmaya başlıyor.

Ubisoft_oyunları

Merakla beklenen oyunları Assassin’s Creed Unity ve Far Cry 4‘ü geçtiğimiz aylarda düzenlenen E3 2014 kapsamında görücüye çıkaran Ubisoft, bu oyunları Comic Con 2014‘te de kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Ayrıca The Crew ve Just Dance 2015 gibi yeni oyunlarını da kapsamlı olarak tanıtacak olan Ubisoft’un Comic Con’daki en dikkat çekici etkinliği ise düzenleyeceği parkur olacak. Assassin’s Creed Experience adını taşıyan bu etkinlikte, Assassin’s Creed serisinde önemli bir rol oynayan parkur deneyimi Comic Con kullanıcılarına sunulacak.

Microsoft’a Göre Tek Şifrenin Kullanımı Daha Güvenli