Yeni Assassin’s Creed oyunu büyük tepki toplayacak: Ubisoft linç yemek istiyor

Assassin’s Creed Valhalla

Oyuncuların büyük bir heyecanla oynadığı yeni Assassin’s Creed oyunu kısa bir süre içerisinde birçok kişiye ulaştı. Ancak oyunla ilgili pek memnuniyet yaratmayacak bir gelişme yaşandı.

Ubisoft tarafından geliştirilen Assassin’s Creed birçok kişi tarafından beğenilmişti. Özellikle grafikler ve oyundaki hikaye en çok dikkat çeken tarafları oldu. Fakat herşey bu kadar toz pembe değil. Oyuncuların önemli bir bölümü hikayenin gereksiz yere uzatıldığını düşünüyor.

Oyunlarda hikaye anlatımları kullanıcıları daha fazla adapte edebiliyor. Böylece oyunda gerçeklik hissi zirveye çıkıyor. Fakat Ubisoft bu oyununda işleri biraz abartmış gibi görünüyor. Oyuncular hikayenin uzun olması yüzünden oyuna konsantre olamıyor.

Yeni Assassin’s Creed oyunu fazlasıyla uzun olacak

Assassin’s Creed Valhalla, serinin son oyunu olarak biliniyor. Oyunda hikayenin uzun olması sektörün tecrübeli isimlerini tarafından da eleştiri aldı. Jason Schreier tarafından ortaya atılan iddialara göre Ubisoft şirketi önceki serilerden çok daha uzun bir ekleme yapmaya hazırlanıyor.

yeni Assassin’s Creed oyunu

Yeni bir oyunun piyasaya sürülmesi ihtimali ortalarda dolaşıyor. Bu oyun muhtemelen Valhalla serisinin tutmasının hemen ardından yapılmaya başlandı. Ancak oyuncuların hikayenin uzatılması konusunda ortaya attıkları şikayetler şirket tarafından gözardı edildi. Açık dünya ve suikastçi yönüne daha az odaklanan bir oyun tasarımı düşünülüyor.

Electronic Arts bilgisayar korsanlarının saldırıları ile karşı karşıya: Oyuncuların verileri tehlike altında

Ubisoft oyunları, büyük ihtimalle biraz daha hikaye ağırlıklı gidecek. Ancak kullanıcılar tarafından şikayetlerin artırılması bu konuda karar değiştirmelerine neden olabilir. Ancak şimdilik şirketin bu tarz oyunlar yapmaya devam edeceği ifade ediliyor. Peki sizce Ubisoft oyun tarzını değiştirmeli mi? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.