Oppo Reno12 Serisi Hakkında İlk Detaylar Ortaya Çıkmaya Başladı

Oppo Reno11

Oppo Reno12 serisi hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. Görünen o ki Reno serisinin yeni modelleri daha iyi kameralarla gelecek.

Oppo Reno11 serisini kısa süre önce kullanıcılarla buluşturan Çinli telefon üreticisi Oppo, bu hafta Oppo Reno 11F ile daha da büyüttüğü bu seriyi artık geride bırakmasıyla birlikte, gözünü Reno serisinin geleceğine dikti. Daha şimdiden popüler Reno serisinin bir sonraki jenerasyonu üzerinde çalışmaya başlayan Oppo, bu sene Reno serisinde daha iyi kameralar sunabilir.

Bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürülecek olmasına rağmen daha şimdiden Oppo Reno12 serisi hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. Telefon dünyasına dair sızıntılarıyla tanınan Smart Pikachu hesabının paylaşımına göre Oppo, Reno12 serisinin kamerasında özel tasarım Sony sensörleri kullanacak. Reno12 serisine özel olarak optimize edilecek olan bu Sony sensörleri, Reno12 serisindeki telefonların öncüllerine göre çok daha iyi bir kamera performansına sahip olmasını sağlayacak. En azından gelen ilk bilgiler bu yönde.

Oppo Reno12

Bildiğiniz gibi Oppo Reno11 ve Reno11 Pro’nun ana lensleri 50 megapiksellik sensörler kullanıyordu. Oppo Reno11 F’de ise bu lens 64 megapiksele çıkmıştı. Oppo Reno12 serisindeki telefonların kaç megapiksellik lenslere sahip olacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak Reno12 serisinin Reno11 F’in bıraktığı yerden devam edip 64 megapiksellik lenslere geçiş yapması çok da şaşırtıcı olmayacaktır.

Telefonun çıkışı yaklaştıkça daha fazla detay ortaya çıkacaktır. Ancak daha şimdiden ilk bilgilerin gelmeye başlamış olması, Reno serisinin Oppo’nun öncelikli modelleri arasına girdiğinin göstergesi.

Xiaomi 14 Ultra’nın Özellikleri Netlik Kazandı