Oppo Reno12 ve Reno12 Pro’nun Görselleri Yayınlandı

Oppo Reno12

23 Mayıs’ta resmi olarak tanıtılacak olan Oppo Reno12 ve Reno12 Pro’nun tasarımını gözler önüne seren resmi görselleri yayınlandı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Oppo, bu hafta başında bir açıklama yaparak, uzun süredir beklenen Reno12 serisini 23 Mayıs’ta tanıtacağını duyurdu. Biz bu lansman etkinliği için beklerken, Oppo da paylaşımlarına devam ediyor. Oppo Reno12 ve Reno12 Pro için hazırladığı tanıtım videosunu kısa süre önce yayınlayan şirket, şimdi de bu iki telefonun resmi görsellerini paylaştı. Oppo tarafından paylaşılan bu görseller, iki telefonun da tasarımının net bir şekilde görülmesini sağlıyor.

Reno serisinin kamera tasarımında değişikliğe gidiliyor. Reno serisinin bir önceki jenerasyonunda tercih edilen tuhaf kamera tasarımı bu kez yerini daha geleneksel bir üçlü kamera tasarımına bırakıyor. Öte yandan standart model ile Pro modelin tasarımı arasında kayda değer bir fark olmaması dikkat çeken bir diğer detay oluyor.

Oppo Reno12 2 1

Daha önce gelen bilgilere göre Oppo Reno12 Pro, MediaTek’in Dimensity 9200+ yonga setinden güç alacak. Standart model ise Dimensity 8250 yonga setini kullanacak. Pro modelinin 6.7 inçlik bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak. Ekran çözünürlüğünün ise 1.5K olacağı söyleniyor. Standart modelin ekran boyutları ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Oppo, Reno12 serisinin kamerasında özel tasarım Sony sensörleri kullanacak. Reno12 serisine özel olarak optimize edilecek olan bu Sony sensörleri, Reno12 serisindeki telefonların öncüllerine göre çok daha iyi bir kamera performansına sahip olmasını sağlayacak. En azından şu ana kadar gelen bilgiler bunu gösteriyor. Öte yandan gelen bilgilere göre telefonda 50 megapiksellik bir telefoto kamera da olacak.

Oppo Reno12 2

GTA 6 Çıkış Tarihi Açıklandı