Oppo Reno12 Serisinin Çıkış Tarihi Açıklandı

Oppo Reno12 Pro

Uzun süredir beklenen Oppo Reno12 serisinin çıkış tarihi nihayet belli oldu. Oppo yeni telefonlarının lansman tarihini açıkladı.

Oppo Reno12 serisi ilk olarak şubat ayında ortaya çıktığında, telefonun birkaç hafta içinde çıkabileceği konuşuluyordu. Ne var ki öyle olmadı. Aradan neredeyse üç ay geçmiş olmasına rağmen Reno12 serisinin lansmanı hala yapılmadı. Ancak Oppo sonunda bu telefonlarını piyasaya sürmeye hazır görünüyor. Çinli telefon üreticisi, bugün bir paylaşım yaparak Oppo Reno12 serisinin lansman tarihini açıkladı. Daha önce gelen sızıntılarda yer alan bilgilere göre bir standart, bir de Pro modelden oluşacak olan Reno12 serisi, 23 Mayıs’ta Çin’de düzenlenecek etkinlikle resmi olarak tanıtılacak.

Oppo Reno12

Daha önce gelen bilgilere göre Oppo Reno12 Pro, MediaTek’in Dimensity 9200+ yonga setinden güç alacak. Standart model ise Dimensity 8250 yonga setini kullanacak. Pro modelinin 6.7 inçlik bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak. Ekran çözünürlüğünün ise 1.5K olacağı söyleniyor. Standart modelin ekran boyutları ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Oppo, Reno12 serisinin kamerasında özel tasarım Sony sensörleri kullanacak. Reno12 serisine özel olarak optimize edilecek olan bu Sony sensörleri, Reno12 serisindeki telefonların öncüllerine göre çok daha iyi bir kamera performansına sahip olmasını sağlayacak. En azından şu ana kadar gelen bilgiler bunu gösteriyor. Öte yandan gelen bilgilere göre telefonda 50 megapiksellik bir telefoto kamera da olacak.

Assassin’s Creed Shadows’tan İlk Fragman Geldi