Galaxy S25 Ultra’nın Tasarımı Öncülünden Farklı Olacak

Galaxy S25 Ultra

Gelen son bilgilere göre Samsung Galaxy S25 Ultra, sadece teknik özellikleriyle değil tasarımıyla da öncülünden farklı olacak.

Heyecanla beklenen Galaxy S25 serisinin çıkmasına daha çok var belki ama daha şimdiden bu telefonlara dair ilk detaylar ortaya çıkmaya başlamış durumda. Son günlerde pek çok sızıntıya konu olan Samsung Galaxy S25 serisi, bu hafta önemli bir sızıntıya daha konu oldu. Bu son sızıntıya bakılırsa Galaxy S25 Ultra, sadece teknik özellikleriyle değil tasarımıyla da öncülünden farklı olacak.

Akıllı telefon dünyasıyla ilgili sızıntılarıyla tanınan Ice Universe hesabının paylaştığı bilgilere göre Galaxy S25 Ultra, öncülüne göre çok daha kıvrımlı bir tasarıma sahip olacak. Bildiğiniz gibi Galaxy S24 Ultra düz ekranı ve keskin hatlarıyla neredeyse kare gibi bir tasarıma sahipti. Ice Universe, bu yıl ise Ultra modelinde hem ekranın kıvrımlı olacağını, hem de telefonun kendi köşelerinde de kıvrım bulunacağını söylüyor.

Galaxy S25 Ultra

Galaxy S25 Ultra’nın teknik özellikleri henüz netlik kazanmış değil. Ancak daha önce gelen bilgilere göre S25 Ultra, öncülüne göre daha gelişmiş kameralara sahip olacak.. Oldukça iddialı bir kamerayla gelecek bu telefonun dörtlü arka kamerasının ana lensi 200 megapiksellik etkileyici bir sensör kullanacak. Ona 50 megapiksellik geniş açılı lens, 50 megapiksellik 3x telefoto kamera ve yine 50 megapiksellik 5x telefoto kamera eşlik edecek. Yine aynı sızıntıya göre telefonun batarya kapasitesinde de artış yaşanacak. Ancak bu artışın ne boyutta olacağı belirsizliğini koruyor.

Assassin’s Creed Oyunlarının Remakeleri Geliyor