Oppo Reno12 Sertifika Alırken Görüldü

Oppo Reno12

23 Mayıs’ta resmi olarak tanıtılacak olan Oppo Reno12, TENAA’dan sertifika alırken görüldü; Telefonun teknik özellikleri netlik kazandı.

Bildiğiniz gibi Oppo, popüler Reno serisinin merakla beklenen yeni üyelerini bu hafta resmi olarak tanıtacak. Şirket kısa süre önce bir açıklama yaparak, Reno12 serisinin yeni üyelerinin 23 Mayıs’ta düzenlenecek lansman etkinliğinde resmi olarak tanıtılacağını duyurmuştu. Çıkış tarihlerinin yaklaşmasıyla birlikte Oppo Reno12 ve Reno12’ye dair sızıntılar da sıklaştı. Son olarak da standart model TENAA’dan sertifika alırken görüldü. Böylece telefonun teknik özellikleri bir kaynaktan daha doğrulanmış oldu.

Oppo Reno12 Pro, MediaTek’in Dimensity 9200+ yonga setinden güç alacak. Standart model ise Dimensity 8250 yonga setini kullanacak. TENAA veri tabanında yer alan bilgiler de telefonun Dimensity 8250 yonga setini kullanacağını doğruluyor. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 12 ya da 16 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara üç farklı seçenek sunulacak: 128, 256 ya da 512 GB.

Oppo Reno12 2 1

Standart modelin ekran boyutu tam olarak netleşmemiş olsa da hem standartin model hem de Pro modelinin 6.7 inçlik ekranlara sahip olması bekleniyor. Bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak. Ekran çözünürlüğünün ise 1.5K olacağı söyleniyor.

Oppo, Reno12 serisinin kamerasında özel tasarım Sony sensörleri kullanacak. Reno12 serisine özel olarak optimize edilecek olan bu Sony sensörleri, Reno12 serisindeki telefonların öncüllerine göre çok daha iyi bir kamera performansına sahip olmasını sağlayacak. Telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksel olacak. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens ile 50 megapiksellik telefoto kamera eşlik edecek. Telefonun selfie kamerası da 50 megapiksel olacak.

Epic Games Türkiye’deki Oyuncuları Üzdü