Oppo Reno10 Pro Plus tasarımı ile fark yaratıyor

Oppo

Oppo’nun en popüler serilerinden biri olan Reno’nun yeni üyesi, artık yüzünü göstermekten çekinmiyor.

Oppo Reno10 Pro Plus tasarımı ile fark yaratıyor. Oppo’nun popüler üst orta segment telefon serisi Reno, güncelleme almaya hazırlanıyor. Şirketin yakın zamanda Reno 10 serisini tanıtacağı iddia ediliyor ve serinin en üstünde yer alacak modelin Reno 10 Pro+ olacağı söyleniyor. Lansmandan önce, telefonun tasarımını ortaya çıkaran bir sızıntı ortaya çıktı.

Oppo Reno 8T

Weibo kullanıcısından gelen sızıntıya göre, telefonun tasarımı geçen yılın Aralık ayında sızdırılan şematiklerle uyumlu. Şirket, bu kez büyük bir tasarım değişikliği yaparak, üç kamera ve bir LED flaşı barındıran yastık şeklinde bir kamera modülüne sahip olacak.

Arka yüzü kavisli ve özellikle simsiyah renk şemasıyla oldukça temiz görünüyor. Ancak, bu tasarım son zamanlardaki öncüllerinden bir adım geriye gitmiş gibi görünüyor. Ekran da kavisli, süper ince kenarları ve kameraya merkezlenmiş bir deliği var. Yakın zamanda yapılan bir sertifikasyon kaydına göre telefon, 100W hızlı şarj desteği de sunacak. Reno 10 Pro+ hakkında şimdiye kadar bilinenler nelerdir, birlikte inceleyelim.

oppo reno 9 1

Oppo Reno10 Pro Plus tasarımı ile fark yaratıyor

Yakında tanıtılması beklenen Reno 10 Pro+ telefonunun şık bir tasarıma sahip olacağı, plastik bir orta çerçeve ile geleceği söyleniyor. Telefon, kenarlarda kavisli 6,74 inç OLED ekran sunarak 1.5K çözünürlük sunabilir. Güvenlik özellikleri arasında, ekran altı parmak izi tarayıcısı olması muhtemeldir.

Cihazın düşük frekanslı bir Snapdragon 8 Plus Gen 1 yongasetiyle güçlendirileceği, 16 GB LPDDR5 RAM ve 256 GB veya 512 GB UFS 3.1 depolama alanı ile birlikte gelebileceği tahmin ediliyor.

oppo 2

Reno 10 Pro+’da kamera sistemi, OIS özellikli 50 megapiksel bir ana lens, 8 megapiksel ultra geniş lens ve 64 megapiksel bir telefoto lens içerebilir. Şirketin MariSilicon X NPU teknolojisini de kullanarak fotoğrafçılık performansını artırmak için cihaza entegre etmesi bekleniyor. Ön tarafta ise 32 megapiksel bir kamera yer alabilir.

Reno 10 Pro+’ın 4.700 mAh’lik bir batarya ve 100W şarj desteği sunacağı, ancak kablosuz şarjın mevcut olmayabileceği bildiriliyor. Cihazın Android 13 işletim sistemi ve en son ColorOS sürümü ile çalışması bekleniyor. Oppo Reno10 Pro Plus tasarımı ile fark yaratıyor.

Black Mirror Haziran ayında geri dönüyor