OnePlus yeni modeli için ilk güncellemeyi yayınladı

OnePlus Nord CE 3 Lite 2

Çinli teknoloji şirketi OnePlus, henüz kısa sayılabilecek bir süre önce satışa sunduğu yeni akıllı telefon modeli için şimdiden ilk önemli güncelleme paketini kullanıma sundu.

OnePlus yeni modeli için ilk güncellemeyi yayınladı. OnePlus Nord CE 3 Lite, OnePlus’un yeni orta seviye akıllı telefonu ve oldukça yeni bir cihaz olmasına rağmen, OnePlus bu cihazın performansını ve kamera özelliklerini artırmak için hızla bir yazılım güncellemesi yayınlamaya başladı. Cihaz, tüm dünyada satıldığı bölgelerde kullanıcıların hizmetine sunuldu. OnePlus Nord CE 3 Lite, OxygenOS 13.1.0.520 sürümüyle güncelleniyor. Hindistan’da, güncelleme CPH2467_13.1.0.520 firmware sürümüyle yayınlanırken, küresel ve Avrupa birimleri CPH2465_13.1.0.520 ile güncelleniyor. Güncelleme, her zamanki gibi aşamalı olarak yayınlanacak. Önce birkaç kullanıcıya ulaşacak ve ardından birkaç gün içinde daha geniş bir dağıtım yapılacak.

OnePlus Nord CE 3 Lite 2

OnePlus Nord CE 3 Lite için yayınlanan OxygenOS 13.1.0.520 güncellemesi, kamera performansını geliştiriyor. Ancak, OnePlus geliştirmelerin detayları hakkında açıklama yapmadı. Bununla birlikte, OnePlus, kullanıcı deneyimini geliştirdiğini belirtti. Ayrıca, güncelleme Nisan 2023 Android güvenlik yamasını içeriyor.

oneplus 11 official teaser

OnePlus yeni modeli için ilk güncellemeyi yayınladı

OnePlus Nord CE 3 Lite, 6.43 inç AMOLED ekran, Snapdragon 750G işlemci, 6GB / 8GB RAM, 128GB dahili depolama ve 4500mAh batarya gibi özelliklere sahip. Cihazın kamerası, arka tarafta 64 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı kamera ve 2 MP monokrom lens içeriyor. Ön tarafta ise 16 MP’lik bir selfie kamerası bulunuyor.

OnePlus, Hindistan’da Nord CE 3 Lite’ı 22.999 Rs’den (309 $) başlayan fiyatlarla satıyor. Bu fiyat, 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip bir modeli içeriyor. OnePlus Nord CE 3 Lite, aynı zamanda Avrupa’da da piyasaya sürüldü ve burada da uygun bir fiyatla sunuluyor.

OnePlus katlanabilir telefon

Sonuç olarak, OnePlus Nord CE 3 Lite, orta seviye akıllı telefonlar arasında oldukça iyi bir seçenek olarak görünüyor ve OnePlus, cihazın performansını ve kamera özelliklerini daha da geliştirmek için düzenli olarak yazılım güncellemeleri yayınlıyor. OnePlus yeni modeli için ilk güncellemeyi yayınladı.

Whatsapp çoklu cihaz desteği nasıl çalışacak?