Black Mirror Haziran ayında geri dönüyor

Black Mirror Haziran ayında geri dönüyor

Üç yıllık bir aradan sonra Netflix, Çarşamba günü Black Mirror için yeni sezonu Haziran ayında yayınlanmaya başlayacağını açıkladı. İşte tüm detaylar.

Dizinin yaratıcısı Charlie Brooker, Tudum blogunda verdiği bir röportajda Black Mirror’ın son bölümlerinin hayranlarını şaşırtacağını iddia etti. Blog’a “bu sezonun bir çok heyecan verici içeriğe ev sahipliği yapacağını ve bilinenleri alt üst edeceğini söyledi. Ayrıca yeni sezonun mecazlarla dolu olacağını da sözlerine ekledi. Daha önce görmediğimiz türden şeyler bizi bekliyor olacak. Ayrıca, altıncı sezonda Black Mirror’ın bugüne kadarki en kalabalık oyuncu kadrosu yer alacak. Yapıma katılan oyunculardan bazıları arasında Aaron Paul (Breaking Bad), Annie Murphy (Schitt’s Creek), Ben Barnes (Shadow and Bone), Himesh Patel (Station Eleven), Josh Hartnett (Black Hawk Down), Kate yer alıyor. Mara (Kart Evi), Rory Culkin (Columbus) ve Salma Hayek Pinault (Frida), diğerleri arasında.

Black Mirror Haziran ayında geri dönüyor

Netflix’in yeni bir Black Mirror sezonu üzerinde çalıştığı haberi ilk olarak yaklaşık bir yıl önce ortaya çıktı. O zamanlar, antolojinin en yeni bölümlerinin kapsam olarak daha sinematik olacağı söylendi, teaser fragmanı da bunu onaylıyor gibi görünüyor. Geçtiğimiz iki sezonun eleştirmenler ve hayranlar tarafından eleştirilmesinin ardından dizinin kanıtlayacağı çok şey var. Yeni sezon ciddi anlamda çok fazla şey sunabilir ve hayranları tatmin edecek içeriklere sahip olabilir.

WhatsApp kullanıcıları dört gözle bu güncellemeyi bekliyordu!