Oppo Reno 6 Z 5G, temel özellikleri belli oldu

Oppo Reno 6 Z 5G, temel özellikleri belli oldu

Oppo Reno 6 Z 5G, 21 Temmuz’da geliyor, ancak ondan önce cihaz Geekbench’te ortaya çıktı ve böylece temel özellikleri hakkında bilgi edinmiş olduk.

Oppo’nun yeni akıllı telefonu Dimensity 800U yonga seti tarafından destekleniyor ve Android 11çalıştırıyor. Reno 6 Z 5G‘de yerleşik 8 GB RAM var, ancak aralarından seçim yapabileceğiniz başka bellek seçenekleri de olabilir.

Bununla birlikte, akıllı telefonun önümüzdeki Çarşamba günü Hindistan’da piyasaya sürülen Reno 6 Pro 5G gibi sanal RAM genişletme özelliği ile gelip gelmeyeceği belli değil. Oppo, Reno 6 Z 5G’nin tüm teknik özelliklerini henüz paylaşmadı, ancak şirketin Tayland web sitesindeki tanıtım sayfası, akıllı telefonun tasarım ve renk seçeneklerini ortaya çıkardı.

Oppo ayrıca Reno 6 Z 5G’nin 5G özellikli bir MediaTek yongası ile güçlendirileceğini, arkada 64MP üçlü kamera kurulumuna sahip olacağını ve 30W’a kadar şarja sahip olacağını doğruladı. Resmi duyuruya hala iki haftadan fazla bir süre uzağız, bu nedenle Oppo’nun piyasaya sürülmeden önce daha fazla özelliği onaylaması olası.

Oppo Reno 6 Z 5G, temel özellikleri belli oldu

Daha önce sızdırılan özellilklere göre Oppo Reno 6 Z 5G, Gorilla Glas 5, MediaTek Dimensity 800U yonga seti, 8GB RAM, 256GB depolama ve 4.310 mAh pil ile kaplı 6.43 inç FHD+ 60 Hz AMOLED dokunmatik ekran ile gelecek. Arka tarafta 64 MP ana sensör, 8 MP ultra geniş açı ve 2 MP makro kamera ile üçlü kamera sistemi bulunurken, telefonun ön tarafında 32 MP selfie kamerası bulunuyor. Reno 6 Z’nin belirtilmemiş olsa da iki renk seçeneğiyle sunulacağı ve Android 11’e sahip olacağı iddia ediliyor.

UBER aşı kampanyası tüm hızıyla devam ediyor: Bedava hizmet sevenler buraya