Oppo Reno Z fiyatı ortaya çıktı!

oppo reno z

Kısa süre önce ülkemizde de kurumsal faaliyetlerine start veren Oppo’nun yeni modeli ortaya çıktı. İşte Oppo Reno Z fiyatı ve diğer detaylar.

Kısa süre önce tanıttığı 10x periscope kameralı amiral gemisi modeli Reno ile dikkatleri üzerine çeken Oppo, orta segmente hitap eden yeni bir cihaz üzerinde çalışıyor.

Hatırlanacağı üzere Oppo, bir süre önce ülkemizde de kurumsal olarak hizmet vermeye başlamıştı. İlk etapta 3 model ile Türkiye pazarına giren Çinli üretici, yakın dönemde model yelpazesini biraz daha genişletecek. Nitekim bu bağlamda popüler Reno modellerinin de ülkemizde satışa sunulması bekleniyor.

Oppo Reno Z sahneye çıkıyor

Bu modeller arasında orta segmente hitap eden Oppo Reno Z de yer alacak. 6.4 inçlik damla çentikli ekranıyla dikkat çeken Reno Z, gücünü MediaTek tarafından geliştirilen Helio P90 yonga setinden alacak. Sistemini 6GB RAM ile destekleyecek olan modelin dahili depolama hafızası ise 256GB.

20W’lık VOOC 3.0 desteğine de sahip olan telefon 3950 mAh kapasitesine sahip, ortalamanın üzerinde bir bataryadan beslenecek.

Arka tarafında 48MP + 5MP’lik çift ana kamera modülü yer alan telefonun ön kamerası ise 32MP.

Mor, siyah, turuncu ve beyaz renk seçenekleriyle satışa sunulması beklenen telefonun Çin’deki fiyatı 2599 yen olacak. Yani kabaca 377 dolar ya da 335 euro diyebiliriz. Bu modelin ülkemizde de 2500TL civarında bir fiyattan satışa sunulması bekleniyor.

Bu akıllı telefon üreticileri yakın gelecekte olmayabilirler