Oppo Reno 8T serisinin tanıtım tarihi kesinleşti

Oppo Reno 8T

Merakla beklenen Oppo Reno 8T serisinin tanıtım tarihi resmen açıklandı. Telefonun özellikleri şimdiden ortaya çıkmış durumda.

Bildiğiniz gibi son günlerde üst üste gelen sızıntılar sayesinde Oppo Reno 8T hakkında merak ettiğimiz pek çok sorunun cevabına erişme şansı yakaladık. Telefon henüz resmi olarak tanıtılmamış olmasına rağmen son gelen sızıntılarla birlikte teknik özellikleri ve tasarımı büyük ölçüde gözler önüne serilmiş durumda. Bu durumda geriye bir tek telefonun resmi olarak tanıtılması kalmıştı. Artık bunun da ne zaman gerçekleşeceğini kesin olarak biliyoruz. Çünkü Oppo Reno 8T serisinin 8 Şubat’ta düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacağı resmi olarak açıklandı.

100 megapiksellik selfie kamerası ile bir “portre ustası” olarak lanse edilen Oppo Reno 8T serisinde biri 4G diğeri 5G destekli olmak üzere iki farklı model olacak. 4G modeli düz bir ekranla gelirken, 5G versiyonu kıvrımlı bir ekranla geliyor.

Geçtiğimiz günlerde Oppo’nun internet sitesinde ortaya çıkan görsellerde arka kameranın ana lensinin etrafında beyaz bir halka olduğu görüldü. Bu da bu lensin daha önce Oppo F21 Pro 4G’de de gördüğümüz Orbit Light özelliğine sahip olacağını gösteriyor. Bildiğiniz gibi bu özellik mikroskop lenste çekim yaparken ortamın eşit şekilde ışıklandırılmasını sağlıyor. Öte yandan bu halkanın gelen aramalarda ve bildirimlerde ışıldama özelliği de bulunuyor.

Oppo Reno 8T 2

Oppo Reno 8T serisinin dikkat çeken özelliklerinden biri de SuperVOOC hızlı şarj özelliği olacak. Oppo, yeni telefonunun 100 megapiksel portre kamerasına sahip olacağını söylüyor.

Telefonun 5G versiyonu Snapdragon 695 yonga setinden güç alacak. Belli başlı pazarlarda piyasaya sürülecek olan 4G versiyonunda ise yonga setinin Helio G99 olacağı söyleniyor.

Huawei P60 Pro’nun özellikleri sızdırıldı