Oppo Reno Z tanıtıldı! İşte özellikleri!

Oppo Reno Z

Uygun fiyatlı Oppo Reno Z modeli bugün tanıtıldı. Oppo Reno Z sunduğu özellikler ile orta segmente yeni bir soluk kazandırıyor. İşte telefonun özellikleri!

Çinli Oppo, geçtiğimiz aylarda Türkiye’de resmi olarak satışlarına başlamıştı. Reno modeli ile pazara giriş yapan firma, bugün bu modelin daha uygun fiyatlı olan sürümünü resmi olarak tanıttı. Reno Z olarak lanse edilen telefon, orta segmentteki rakiplerine adeta göz dağı veriyor.

Oppo Reno Z özellikleri

Reno Z, 6.4 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED ekran ile geliyor. Gücünü Qualcomm’un sekiz çekirdekli yonga seti olna Snapdragon 710‘dan alan telefon, RAM konusunda elini bol tutuyor.

Oppo Reno hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için tıklayın.

Telefonda tam 6 GB RAM ve 256 GB dahili depolama birimi yer alıyor. Bu modelde microSD girişine yer vermeyen firma, çift kamera kurulumu ile karşımıza çıkıyor. Cihazın arka bölümünde 48 Megapiksel + 5 Megapiksel çözünürlüğünde çift kamera yer alıyor.

Ön tarafta ise 32 Megapiksellik kamera bulunuyor. 3.950 mAh bataryadan beslenen telefondan kutusundan Android 9.0 Pie ile çıkıyor.

Huawei telefonları Wi-Fi kullanamayacak mı?

USB Type-C3.5mm kulaklık girişi ve 4G VoLTE, Bluetooth 5.0 bağlantısına sahip olan telefonda 215 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip. Bu modelin henüz ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Oppo Reno Z