Oppo Reno 8T 4G özellikleri gün yüzüne çıktı

Oppo K10 2

Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo tarafından geliştirilen ve yakın zamanda görmeyi beklediğimiz Oppo Reno 8T 4G’nin hem tasarımı hem de özellikleri sızdırıldı.

Oppo Reno 8T 4G özellikleri gün yüzüne çıktı. Akıllı telefon dünyasının önemli isimlerinden biri olan ve aynı zamanda 2022 yılının en çok akıllı telefon satan ilk 5 markasından biri konumunda bulunan Oppo, yeni yılda da başarılarını sürdürmek istiyor. Bu amacı çerçevesinde yakın zamanda karşımıza Oppo Reno 8T 4G modeli ile çıkmayı planlayan şirket, telefonun görüntüsünün ve özelliklerinin sızmasına engel olamadı.

Oppo Find X5

Bir duyumcu tarafından paylaşılan görsel, aslında hem telefonun tasarımını hem de özelliklerini gün yüzüne çıkarıyor. Buna göre telefonun ön yüzeyindeki en önemli ayrıntı, selfie kamerasının telefonun bize göre sol üst köşesinde kalması. Bunun haricinde özellikle cihazın alt kısmındaki çerçeve kalınlığının da gözden kaçmadığını belirtelim.

oppo

Oppo Reno 8T 4G özellikleri gün yüzüne çıktı

Oppo Reno 8T 4G’nin özelliklerine bakacak olursak, bu telefon karşımıza 6,43 inç büyüklüğünde AMOLED ekranla çıkacak. Gücünü sekiz çekirdekli Helio G99 yonga setinden alan Oppo Reno 8T 4G bu işlemci kümesini 4GB RAM + 128GB dahili depolama alanı, 6GB RAM + 128GB dahili depolama alanı ve 8GB RAM + 256GB dahili depolama alanı seçenekleriyle destekleyecek.

Oppo

Telefonun arka yüzeyinde 100MP + 2MP + 2MP’den oluşan üçlü kamera kurulumu bulunurken, ön yüzeyde ise 32MP’lik tek bir lens olacak. Elektriksel gücünü 5000mAh’lık bataryasından almasını beklediğimiz telefonun 66W hızlı şarj teknolojisi özelliğine sahip olacağını da belirtelim.

Xiaomi elektrikli otomobil için 2024’ü işaret ediyor