Dakikalar içerisinde şarj olan Oppo Reno Ace 10 Ekim’de tanıtılacak!

oppo reno

65W’lık yeni hızlı şarj teknolojisiyle dikkat çeken Oppo Reno Ace, 10 Ekim’de görücüye çıkacak. İşte telefon hakkındaki son detaylar.

Oppo geçtiğimiz ayın sonlarına doğru yeni Reno modellerini tanıtmıştı. Şirket yetkilileri Reno Ace modelinin ise Ekim ayı içerisinde resmiyet kazanacağını açıklamışlardı. Nitekim Oppo Reno Ace’ın tanıtım tarihi nihayet netlik kazandı.

Çinli üreticiden yapılan açıklamada yeni Reno modelinin 10 Ekim’de gerçekleşecek olan özel bir etkinlikte tanıtılacağı belirtildi.

Oppo Reno Ace şarj teknolojisiyle fark yaratacak

Oppo Reno Ace’in en önemli özelliği yeni bir şarj teknolojisini destekleyecek olması. Oppo yeni modelinde 65W hızlı şarj teknolojisine yer veriyor. Evet yanlış okumadınız… Tam olarak 65W.

oppo reno ace

Bilindiği üzere Oppo hali hazırdaki pek çok modelinde SuperVOOC 2.0 ismini verdiği 50W hızlı şarj teknolojisini kullanıyor. Bu şarj teknolojisi ile telefonunuzu 1 saat gibi kısa bir süre şarj edebiliyorsunuz. (Elbette batarya miktarının artması durumunda süre de uzuyor.)

Yeni gelecek olan 65W hızlı şarj teknolojisinde ise sürenin önemli ölçüde kısalması bekleniyor. Sonuç olarak Oppo’nın Reno Ace modeli ile önemli bir hamle yapacağını söylemek mümkün.

Yeni iPhone 11 Pro tanıtım videosu ana kameralara odaklanıyor