Oppo Reno 5 Gaming Edition geliyor!

Oppo Reno 5 Gaming Edition geliyor!

Oppo, Reno 6 serisini Çin’de zaten piyasaya sürdü. Şirket gelecek hafta Hindistan’d da aynı cihazı piyasaya sürmeyi planlıyor. Ancak yeni bir cihaz sertifikasyon listesi şimdi yeni bir cihazı daha ortaya çıkardı. Karşınızda Oppo Reno 5 Gaming Edition.

Oppo sektörde emin adımlarla ilerliyor. Bugün çıkan raporlara göre şirket yeni bir cihazla gelecek. Gaming Edition cihazında da Reno 5’te olduğu gibi aynı kamera kesimini daha agresif bir tasarıma sahip olarak göreceğiz. Telefon, sağdaki güç düğmesi ve soldaki ses kontrolleri ile aynı temel tasarıma sahip olacak. Alt kısımda bir USB-C bağlantı noktasının yanı sıra kulaklık jakı ve hoparlör bulunacak. Ne yazık ki, cihazın göründüğü listeden çok daha fazla bilgi ortaya çıkmadı, bu yüzden bu gizemli Oppo telefonuyla ilgili daha fazla ipucu beklememiz gerekecek.

Oppo Reno 5 Gaming Edition geliyor!

Oppo Reno 5, Qualcomm’un Snapdragon 720G işlemcisinden gücünü alıyor ve 5, 6.4 inç ekran büyüklüğüne sahip. 90 Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekran yapısını kullanan telefon, 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafızayla birlikte geliyor. Kamera tarafında da yüksek performans gösteren Reno 5, ön yüzünde 44 MP çözünürlüğünde görüntü alabilen bir selfie kameraya sahip. Cihazın arka yüzünde ise 44 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı kamera, 2 MP makro ve 2 MP siyah/beyaz sensör yer alıyor. Android 11 üzerine kurulu ColorOS 11.1 arayüzüyle kutusundan çıkan Oppo Reno 5, 50W hızlı şarj desteğine sahip 4310 mAh kapasiteli bataryadan enerjisini alıyor.

Kripto paraları resmi para birimi yapacak bir ülke daha ortaya çıktı: El Salvador yalnız değil