Xiaomi Mi Fold içe doğru katlanan bir tasarımla gelebilir

1

Xiaomi, bu yıl katlanabilir telefonlar için epeyce patent başvurusunda bulundu. Yakın zamanda, kapaklı katlanır tasarıma sahip Xiaomi Mi Mix Flip’i gördük. Şimdi ise benzersiz bir katlama tasarımına sahip bir cihazın çevrimiçi olarak patenti ortaya çıktı. Patent, Xiaomi Mi Fold katlanabilir akıllı telefonuna işaret ediyor.

Xiaomi her geçen gün kendini geliştirmeye ve ürünlerine farklılık katmaya devam ediyor. Şirket şimdi de benzersiz bir tasarımla gelebilir. Geçen yıl Xiaomi, Çin Ulusal Fikri Mülkiyet İdaresi (CNIPA) ile bir tasarımın patentini aldı. Patent belgesi dün yayınlandı ve tasarımı önemli ölçüde ortaya koydu. Geçmişte Huawei Mate Xs katlanabilir telefonu ile Huawei’den benzer bir tasarım örneği görmüştük. Ancak Mate Xs’in dışa katlanır tasarımından farklı olarak, Xiaomi Mi Fold içe doğru katlanır bir tasarıma sahip. Cihaz ayrıca genel olarak daha kalın bir form faktörü ile ince kenarlara sahip olacak.

Ayrıca bir tarafında tüm düğmelere ve konektörlere sahip dikey bir çerçeve bulunuyor. Telefonun üst tarafında ayrıca hoparlör kurulumu, mikrofon ve SIM kart alanı bulunuyor. Altta, USB Type-C konektörü var. Şu an itibariyle, benzersiz tasarıma sahip katlanabilir telefon hakkında şirketten herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak bu yıl katlanabilir bir Mi hakkında daha fazla şey duymayı bekliyoruz. Bu yıl bir Mi Mix Flip ve Mi Mix Fold‘un piyasaya sürülmesi mümkün.

Dizo Star 300 ve 500 inanılmaz fiyatlarla yolda! İşte detaylar