OPPO Reno 6 Z için tüm özellikler sızdırıldı!

OPPO Reno 6 Z için tüm özellikler sızdırıldı!

Nisan ayında OPPO, Singapur’da OPPO Reno 5 Z’yi tanıttı ve şimdi söylentilre göre halefi de yolda. Geçen hafta, haberi sızdıran kaynak Abhishek Yadav, yaklaşmakta olan Oppo Reno 6 Z cihazının temel özelliklerini sızdırdı.

Reno 6 Z‘nin gelişine dair herhangi bir bilgi bulunmazken, aynı kaynak tarafından yapılan yeni bir sızıntı, tüm özelliklerini ortaya çıkardı. OPPO Reno6 Z teknik özellikleri söylentilere göre şu şekilde olacak; Yeni bir kaynak, OPPO Reno 6 Z’nin Full HD+ çözünürlük ve 60Hz yenileme hızı sunan 6.43 inç AMOLED ekrana sahip olduğunu ortaya çıkardı. Ekran, bir Gorilla Glass 5 koruma katmanı ile donatılmış olarak gelecek.

OPPO Reno 6 Z için tüm özellikler sızdırıldı!

Android 11 işletim sistemi tabanlı ColorOS 11.1, Reno 6 Z’de önceden yüklenmiş olarak gelebilir. Cihaz, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile donatılmış olarak gelebilir. Kaynak daha önce Dimensity 800U çipi tarafından çalıştırılabileceğini iddia etmişti. Reno 6 Z, 4.310mAh bataryaya sahip olabilir ve 33W hızlı şarj ile gelmesi muhtemel. Selfie’ler için 32 megapiksel ön kameraya sahip olabilir ve arkada 64 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş lens ve 2 megapiksel makro kamera ile donatılabilir. Kaynak haklı çıkarsa, Oppo Reno 6 Z, önceki modele kıyasla esas olarak dahili depolama ve kameralar gibi bölümlerde iyileştirmeler sunabilir. Reno 5 Z, 6.43 inç AMOLED FHD+ ekrana, Dimensity 800U, 30W şarjlı 4.310mAh pil, 8 GB RAM, 256 GB depolama, 16 megapiksel ön kamera ve 48 megapiksel dörtlü kameraya sahipti.

Amazfit GTS 2e ve GTR 2e yeni güncellemeyle Alexa desteği alıyor