Oppo Reno bu sefer de videoda göründü

oppo reno 1

Oppo’nun önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak olan yeni modeli Reno, bu sefer de videoda ortaya çıktı. İşte Oppo Reno hakkındaki son detaylar.

Son dönemde teknoloji gündemindeki en önemli başlıklardan birisi de Oppo Reno. Peki orta segmentteki normal bir model için neden bu kadar çok başlık açıldı? Çünkü Oppo’nun yeni modeli bir dizi premium özellikle satışa sunulacak. Bu özelliklerden en önemlisi de 10x optik zoom değerine sahip periscope kamera.

Hatırlanacağı üzere Huawei’nin kısa süre önce tanıttığı amiral gemisi modeli P30 Pro, 5x optik zoom değerine sahipti. Oppo Reno ise P30 Pro’nun iki katı daha fazla zoom yapabilecek. Üstelik fiyatı da P30 Pro’dan çok daha uygun olacak.

Oppo Reno canlı canlı görüntülendi

Reno’nun öne çıkan bir diğer yönü ise uçtan uca ekran tasarımıyla gelecek olması. Çinli üretici, orta segmentteki yeni modelinde çentik ya da delikli ekran tasarımını tercih etmedi. Ön kamera ise kasanın içerisine gizlenmiş durumda. Yani fotoğraf çekeceğiniz zaman ortaya çıkan ön kamera, normal kullanımda ise görünmüyor. Nasıl mı? Bu sorunun yanıtını aşağıdaki videoyu izleyerek bulabilirsiniz.

Açıkçası Oppo Reno tasarım ve kullanım açısından hayli ideal bir telefon diyebiliriz. Elbette Çinli üreticinin orta segmentteki yeni oyuncusu için ne kadarlık bir ücret talep ettiği de bizler için önemli. Gerçi söz konusu Oppo olduğunda, öyle uçuk bir etiketle teknoloji tutkunlarının karşısına çıkmayacağını biliyoruz.