Oppo Reno ve Huawei P30 Pro kamera karşılaştırması

oppo reno vs p30 pro p

#İŞBİRLİĞİ

Kamerasıyla akıllı telefon sektörüne damga vuran iki model karşı karşıya. Oppo Reno ve Huawei P30 Pro! Peki hangisinin kamerası daha iyi? İşte yanıtı.

Hatırlanacağı üzere Huawei, kısa süre önce düzenlediği özel etkinlikle P30 Pro modelini tanıtmıştı. Ülkemizde de bgibi beklenenin altında bir fiyattan satışa sunulan P30 Pro, 5X periscope zoom özelliği ve düşük ışıktaki kamera performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Huawei’nin yeni amiral gemisi modelini tanıtmasından kısa süre sonra Oppo’da 10X optik zoom özelliğine sahip bir modeller ortaya çıktı. Sektörü az çok yakından takip edenlerin de hatırlayacağı üzere Oppo Reno, geçtiğimiz günlerde resmiyet kazanmıştı.

Çinli üretici yeni amiral gemisi modelinde 10X optik zoom özelliğine sahip periscope kamera teknolojisinden yararlanmış ve bir anlamda Huawei’ye meydan okumuştu.

Peki optik zoom yani yakınlaştırarak fotoğraf çekme konusunda hangi telefon daha başarılı?

Bu yazımızda Oppo Reno ve P30 Pro ile yakınlaştırarak çekilmiş fotoğraflarla karşınızdayız.

Oppo Reno ve P30 Pro kamera karşılaştırmasına geçmeden önce belirtelim. Tüm fotoğraflar aynı ışık, aynı açı ve aynı uzaklıktan çekilmiş.

Bu bağlamda bakıldığında P30 Pro ile çekilen fotoğrafların, Oppo Reno ile çekilenlere kıyasla biraz daha net olduğu söylenebilir. Elbette yine de tercih okurlarımızın.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Oppo Reno ve Huawei P30 Pro ile çekilen fotoğraflar ile başbaşa bırakalım.

Oppo Reno vs Huawei P30 Pro kamera karşılaştırması

oppo reno vs p30 pro 1